Jag är en raffig mogen kvinna som letar efter en yngre kille som är över 18!! Varför en ung kille? Finns flera anledningar till det, ni är pigga i sängen, kan hålla på länge och behöver inte vila i timmar mellan gångerna. Ni är snygga och många yngre killar gillar oss mogna kvinnor. Sen gillar jag verkligen att se en yngre kille vara lite nervös samtidigt som du är kåt så du håller på att sprängas. Ni är helt enkelt helt underbara och det är dej jag söker nu.

raffig mogen kvinna

Våra träffar kan med fördel ske hemma hos mej, jag bor ensam och har gott om plats. Men första träffen sker på någon offentlig plats, för bådas säkerhet. Finns en del knäppgökar på nätet så därför känner jag att det är tvunget. Hur du ser ut, hur stor kuk du har, hur lång du är och vad du väger. Ja det är sådana detaljer som för mej är helt ointressanta. Självklart måste attraktionen finnas där men det är helheten som attraherar mej, inte din längd eller vikt osv.

För min ålder så kan man nog säga att jag ser mycket bra ut, jag tycker det själv och gillar det jag ser i spegeln. Jag är mån om min kropp, även om jag inte ser ut som 20 längre så måste jag säga att det lönar sej att vara mån om sin kropp.

Du är minst 18 år, fast jag ser helst att du passerat 25, du är vuxen i ditt sätt och respekterar mej för den kvinnan jag är. Att du är vän av tvål och vatten är självklart och vi tar en skön dusch innan vi sätter igång, vi kanske börjar redan i duschen ;-). Tillsammans med mej kan du slappna av även om du är lite nervös, det är ju jag också, men det löser sej. Diskreta träffar ganska snart, det är det jag hoppas på. MVH.

Raffig mogen kvinna är på jakt efter en yngre kille

4 kommentarer till “Raffig mogen kvinna är på jakt efter en yngre kille

 • Pingback:Stadig knullkontakt sökes av snygg kvinna, gärna yngre man!

 • 7 april, 2018 at 23:15
  Permalink

  Hej

  Är en 19 årig ung snygg kille som gärna skulle träffa sköt av dig.

  Svara
 • 28 mars, 2018 at 15:01
  Permalink

  Hej.
  Jag är en kille på 49 år som gärna vill träffa och komma i kontakt med dig. Skriv till min mejl och jag hoppas vi kan ses snart.
  Kram Kent

  Svara
 • 24 mars, 2018 at 21:40
  Permalink

  Hej. Jag är en kille på 32år som alltid haft en dröm om att vara med en äldre mogen vacker dam som dig.
  Vart i Sverige håller du till?

  MVH RL

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.