Att få fittan skönt slickad är något som tjejer verkligen gillar. Det är faktiskt så att de håller den aktiviteten högre än samlag. Och det är ju alltid bra att ha något till godo så lär dig slicka fitta ordentligt!

Vad gör män för fel när de slickar fitta?

  • De gör det bara när hon ber det.
  • De är för hårdhänta.
  • De fokuserar på slidan istället på klitoris.
  • De håller inte på tillräckligt länge.
  • De byter teknik för ofta.
  • De slutar i det avgörande ögonblicket.
  • De är tysta som i graven.
  • De pratar för mycket.
  • De använder inte tillräckligt med saliv.

Vad gör män för fel när de slickar fitta?

Med ovanstående enkla regler i bakhuvudet är det bara att sätta igång med det bästa en man kan företa sig en regnig dag. Medan fittan är huvuddörren till hennes njutning är klitorisringklockan. Om du vill komma in så måste använda dig av ringklockan och dessutom lära dig att känna igen ringsignalen! De flesta killar gillar när tjejen suger kuk och ibland kan man i filmer att det bara räknas när killen blir avsugen men det är minst lika viktigt att kunna ge tjejen bra oralsex eftersom många tjejer bara kan få orgasm när de blir slickade.

Tjejer gillar mer att bli slickade än att ha samlag

Av 1 000 tillfrågade kvinnor på amerikanska högskolor, svarade inte mindre än 90 procent att de kände större njutning av att få fittan slickad, än av att ha ett vanligt samlag. Många kvinnor gillar oralsex eftersom det är lättare att få orgasm då.

Därmed fick vi bevis för något som vi länge haft på känn – nämligen att de flesta tjejer föredrar en tunga på klitoris framför en kuk i fittan. Men självklart vill de helst ha båda sakerna.

Att slicka fitta kallas bland sexologer för något så osexigt som cunnilingus. Det är det latinska namnet, men denna aktivitet har många namn – vilket inte förhindrar dig och din partner att kalla det vad ni vill! Men kom ihåg att det inte är ordet som betyder något utan sättet det görs på!

Det finns inte en enda kvinna som inte gillar att få fittan slickad. Bara det görs ordentligt.

Tyvärr för tjejernas del så är det inte alla män som är födda med förmågan att kunna slicka fitta på en tjej så hon blir nöjd. Dagens tjejer finner sig inte längre i sättet många män gör det på. Det finns alldeles för många män som tror att han bara kör ner huvudet mellan hennes ben så är hon i sjunde himlen. Tjejerna är nämligen mycket medvetna om vad de vill ha. Men det är inte alla som vågar säga det högt till dig utan hoppas att du kan gissa dig till det eller komma underfund med hur hon vill ha det. Om du inte gör det så kan du kallt räkna med att hon förr eller senare kommer att göra slut med dig.

Men om du lägger ner lite jobb på att lära dig den rätta tekniken så har du hennes som i en liten ask. Hon kommer att skriva om dig i sin dagbok som den bästa fittslickare hon någon haft. Och hon kommer att berätta om dig och din förmåga för sina väninnor. Och hon kommer att göra det med rodnande hinder och våta trosor. Sedan kommer hon också att lägga ner hela sin energi på att suga din kuk lika bra som du slickar henne! Att veta hur man ska göra för att tillfredsställa en tjej ordentligt kan ju vara bra att veta om man träffar en ny tjej på krogen eller via sexannonser på nätet. Man kan väl knappast få en bättre start än att tillfredsställa tjejen ordentligt.

De olika fittslickar-typerna

Det finns en handfull olika ”slick-typer” som aldrig kan räkna med att nå någon framgång hos det motsatta könet och vissa killar är riktigt dåliga på oralsex. Här nedanför kan du läsa om några stereotyper som inte blir några favoriter hos tjejerna.

Den målinriktade fittslickaren

Den målinriktade typen som går rakt på med tunga, läppar och tänder. Hennes smärtutbrott tar han för att hon njuter och är riktigt kåt vilket får honom att köra på ännu våldsammare. Han begår misstaget att tro att hennes klitoris fungerar och reagerar som hans kuk. För henne är det ett väldigt smärtsamt misstag han gör. För klitoris är tusenfalt mer känslig än en kuk.

Tungknullaren

Salamandern är han som har hört att han har en lång tunga. Han tror att hennes slida är med medelpunkten för all njutning och söker därför borra in sin tunga så långt han kan i henne. Ut och in och in men tar en paus var tionde sekund efter han blir torr i munnen eller öm i käkarna. Hon i sin tur känner ingenting, möjligen undantag av att hans skäggstubb sticker henne rätt obehagligt.

Den metodiske fittslickaren

Så har vi den metodiske mannen.  Det är han som bara betraktar slickning som en liten förrätt i sju-rätters meny där huvudrätten är när han får köra ner sin stake i halsen på den utvalda eller köra in den i röven på henne. När det gäller att smeka och slicka hennes fitta, så finns det en hel del övrigt att önska. Han tänker bara på att komma vidare, genom mellanrätten, osten och via huvudrätten till desserten.

Den självupptagne som bara tänker på sig själv

Så har vi den självupptagne typen som bara tänker på sig själv och är ännu värre. Han gillar inte att slicka fitta eftersom han inte riktigt vet hur kvinnans könsorgan funkar och så smakar det lite underligt, visst gör det? Men han tycker att han måste slicka henne i alla fall för annars kommer hon säkert inte att suga kuk på honom. Han anser att kuken är som ett finger – det inga problem att stoppa in i munnen. Och det borde hon väl begripa själv. Men en klitoris och allt där andra som är där nere gör honom bara förvirrad.

Den överdrivet hänsynsfulle fittslickaren

Så har vi den hänsynsfulle, överciviliserade mannen. Han tror att hon äntligen har träffat en man som vet hur man slickar fitta så att hon hör änglarna sjunga. Mitt i det hela sticker han upp huvudet mellan hennes lår och frågar om det är skönt! Eller han kanske säger: Sade du något? Eller än värre så blinkar han till henne som om han ville ha henne till att säga att han är den mest gudomliga älskare och fittslickare hon någon haft!

Vad gör män för fel när de slickar fitta?

Hur gör man då när man slickar fitta bra?

Rent generellt kan man säga att allt det hon njuter av som du gör med handen på henne njuter hon ännu mer av om du gör det med munnen. Hon njuter av samma tryck på samma ställen och samma tempo. Men det finns en hel del fördelar med att använda tungan istället för fingrarna. För det första är tungan både mjukare och varmare. För det andra är det lite mer upphetsande – det är mer intimt och till och med lite gränsöverskridande när du sätter läpparna mot hennes fitta. Och slutligen finns det kvinnor som kan slappna av bättre och njuta när du ligger med huvudet mellan hennes lår och inte kan se henne ansiktsuttryck.

De flesta kvinnor föredrar att mannen börjar med att smeka hennes med tungan runt klitoris, men inte att gå direkt på den till att börja med. Många älskar att din tunga utforskar hennes fitta och de yttre blygdläpparna och först när hon är riktigt upphetsad som vill hon ha tungan direkt på klitoris. Rent fysiskt är klitoris den mest intensiva njutningspunkten på hela hennes kropp. Det är ringklockan till hennes lustfyllda hus. När du är säker på att hon är klar för klitorisstimulation så sätt i gång då! Sug in den i munnen, slicka på den, nafsa i den med läpparna, smek den och lek med den! Känn hur den växer mellan dina läppar och fråga henne hur hon helst vill ha det.

Slicka fitta så här för att göra det skönt för tjejen

Att slicka fitta är en konst där man ska gå fram med väldigt lätta svep med tunga och läppar. Glöm allt det där du har sett i porrfilmerna där fittfixerade män kastar sig över kvinnornas klitoris innan de ens hunnit få av sig kläderna. Mer kom också ihåg att det handlar om hela kroppen där varje kvadratcentimeter är en erogen zon som kräver uppmärksamhet!

När vi i denna artikel kommer in på oralsexets hemligheter, så är det underförstått att du redan på förhand har smekt och kelat med bröst, insida av låren, hals, axlar, fingrar och ansikte. Och glöm inte henne tår, hennes hår och hennes knäskålar. Och kom ihåg att slicka henne både bakom öronen och i armhålorna.

Men nu är tiden inne. Henne fitta väntar! Din tunga och din mun längtar också efter den. Ni är väl förberedda båda två. Sära hennes lår långsamt och kyss insidan av dem medan du rör dig upp mot hennes fitta, oavsett om den är hårbeväxt eller rakad. Och låt bli att genast kasta dig över hennes klitoris. Ta god tid på dig. Använd ögonen. Lukta. Njut!

Visa att du njuter av att slicka fittan

Konsten att slicka fitta har många sidor. Men det finns en sak som alla män bör hålla i minnet: Uppför dig som om du njuter av det! Och fortsätt med det även om du börja bli öm i tungan! Det är heller inte så svårt tycker säkert de flesta män och enligt nyare sexundersökningar njuter fler och fler män idag av att slicka fitta. Men så har de inte alltid varit. Tidigare var varje form av oralsex belagt med tabu och på vissa ställen var det till och med olagligt!

Men ibland glömmer mannen att ge uttryck för att han njuter av det, att han älskar hennes fitta, dess smak, dess doft, dess safter. Och då ligger hon där och tror att han gör henne en tjänst bara. Eller att han tänker ”när jag gör det här vill jag ha något tillbaka också”. Och när jag slickat henne ett par minuter så känner hon sig säkert tvungen att ta min kuk i munnen också.

Det bästa sättet att visa att man njuter av det är att sätta ljud på det. Säg ”hmmmm” och ”aaah”! Säg till henne att hon är läcker och att du älskar hennes fitta. Och att du också älskar smaken på hennes fitta och doften likaså. Fråga henne gärna om det känns bara här eller om det kanske är bättre där. Och om hon plötsligt klämmer fast ditt ansikte mellan sina lår och säger ”Slicka mig nu”! – ja, då är du på rätt väg!

Ta det lugnt när du slickar fitta

Du ska som sagt vara klar över att hon till exempel inte blir ett dugg tänd av att man drar av henne kläderna eller rycker undan täcket och går direkt på fittan. Snarare tvärtom! Det kan istället göra henne iskall. En fitta, och speciellt inte en klitoris, ska inte behandlas som en kuk. En del män gör det fatala misstaget att behandla den lilla knoppen som världens minsta kuk – om de överhuvudtaget kan hitta den. De tar tag i den, klämmer kraftigt på den och trycker och pressar mot den mycket hårdare än de flesta kvinnor gillar – i alla fall till en början.

Det finns också män som blir helt begeistrade över att ha hittat den lilla knoppen och sedan trycker på som om de förväntar sig en liknande, magisk reaktion! Det är möjligt att hennes reaktion blir att hon går i taket! Men i så fall är det inte av njutning.

Kvinnor upplever det här på mycket olika sätt. Det är inte alla som klarar en direkt stimulering – och definitivt inte till att börja med. En del kanske älskar det och ju mer du nafsar och suger medan andra kanske ryggar tillbaka av rädsla och smärta.

Det finns kvinnor som överhuvudtaget inte klarar av en direkt stimulering av klitoris – inte vid något enda tillfälle. För en del räcker det med att du är nära den bara. Och det är här – på och runt klitoris – som njutningen sitter. Så du kan få dessa kvinnor att hamna i sjunde himlen också utan att ens vara på klitoris.

Det finns massor av kvinnor som påpekar att ena sidan av klitoris är känsligare än den andra eller som tycker att det är allra skönast när du kör med tungan precis under hennes klitoris. Prova dig fram! Du kommer säkert att få svaret om du går försiktigt fram och är lyhörd.

Generellt sett så tar kvinnor längre tid på sig än män för att bli riktigt upphetsade. Därför är det också viktigt att både säga det och se ut som om du har all tid i världen för att slicka henne – att du kan göra det i timmar och att du älskar att göra det.

Fortsätt slicka tills tjejen kommer

De flesta män föredrar att stimuleringen av kuken upphör i samma stund som utlösningen kommer. Men så vill inte de flesta kvinnor ha det. De vill att du fortsätter tills orgasmen klingat ut. Kanske lite mer försiktigt bara men dra dig inte undan när orgasmen är på väg. Då riskerar du att hon missar hela orgasmen innan den riktigt kommit i gång! Så fortsätt bra att stimulera henne under hela orgasmen. Låt henne bestämma när du ska sluta. Slicka och sug vidare bara tills hon tar bort ditt ansikte.

Slicka fittan på henne så hon får orgasm

När du har sett till att hon är ordentligt våt så är det dags att angripa klitoris. Det är nu finalen kommer, det räcker inte att bara göra henne riktigt kåt utan det gäller att nå fram till det stora orgasmfyrverkeriet. Men ta det lugnt i början. Först små slickningar men efter hand lite kraftigare. Lek med det lilla hudvecket som hos de flesta kvinnor täcker klitoris. Knuffa undan det med tungan och slicka henne direkt över den lilla knoppen och precis under den. Nafsa lite med läpparna i knoppen – som du nu säkert har märkt – har växt betydligt under din behandling.

Se på kroppsspråket och lyssna när hon är nära att komma

Lägg märke till hennes kroppsspråk och hennes ljud. Om hon ligger och vrider sig som en orm och stånkar som ett ånglok, ja då är du på säker mark! Och om du har följt råden i den här artikeln så är hon säkert redan där.

Hennes höfter och underliv kommer nu att rotera tills hon känner att orgasmen närmar sig. Då vill de flesta kvinnor dra sig undan. Paradoxalt nog eftersom många kvinnor – i motsats till män – kan få flera orgasmer i rad under kort tid. Men i det här läget ska du inte släppa henne. Det är nu du ska sätta in den avgörande nådastöten. Sätt tungan direkt mot hennes lilla knopp och håll fast henne och håller fast henne medan du nu rör tungan på det sätt som du nu lärt dig att hon gillar bäst. Och här finns det inte två kvinnor som är helt lika. Om du ska slicka henne med små snabba salamanderslickningar eller med breda långsamma tag borde du ha lärt dig vid det här taget.

Hoppas denna artikel lärt dig något om oralsex, cunnilingus och hur man blir riktigt bra på att slicka fitta. Vill du ha mer inspiration till ett bra sexliv så missa inte sexnovellerna här.