Klicka för att hitta en knullkontakt

Vi läste på Expressen.se att en man haft lite trevligt och onanerade i en provhytt i en butik i Jönköping. Personalen i butiken larmade polisen eftersom mannen uppfört sej ”märkligt” inne i butiken. Det står bla. så här i artikeln:

” – Mannen som är i 30-årsåldern togs på bar gärning i provhytten av polisen och omhändertogs omedelbart. Mannen hade då hunnit besudla spegeln. Enligt anmälan var han inte påverkad av några berusningsmedel.”

onanerade i en provhyttOm den onanerande mannen döms för åverkan så leder det oftast till böter som beräknas på den inkomst man har. Enligt polisen finns det bevis och mannen har inte nekat till brottet. Så här sa polisen enligt expressen.se:

” – Det finns teknisk bevisning om man säger så” 

Bevisningen förstår nog alla vad det är ;-). Mannen greps inte men polisen tog mannen från platsen för att han inte skulle störa den allmänna ordningen.

Så grabbar, när ni ska hitta på bus i provhytt, ha med lite papper så det inte finns några bevis i provhytten ifall polisen skulle tillkallas ;-). By the way, det låter riktigt spännande och busa i en provhytt men man bör nog sköta det lite mer diskret!

Läs hela artikeln på Expressen här.