Skön trekant på jobb – Förra sommaren arbetade jag extra som servitris på en mindre restaurang. Det var ett litet mysigt ställe med mycket trevlig personal och vi hade många personalfester vilket gjorde att alla lärde känna varandra riktigt ordentligt.

skön trekantI slutet av sommaren hade vi en riktigt blöt fest, klockan var mycket och dom flesta hade redan gått hem. Jag och några till, bland annat Rolle som jag spanat in hela sommaren var kvar. Vi satt och pratade om relationer.

Nyfikna killarna

Killarna var väldigt nyfikna på hur ofta vi tjejer onanerade. Jag och min kompis Ingrid bara fnissade åt deras funderingar. Men de lyckades lirka ur mej min allra våtaste sexfantasi. Den handlar om att jag blir tagen av två killar som gör allt för att tillfredsställa mej på alla möjliga sätt. Killarna försökte spela oberörda men jag märkte att dom blev lite generade. Jag bestämde mej för att ge dom ett minne för livet.

Vill ni veta hur jag gör när jag onanerar, frågade jag.

Killarna bara skrattade och skrek ja. – Vill ni vet hur jag smeker mej själv nu, viskade jag för att dämpa deras höga tjut. Ingrid tittade på mej med en frågande blick men jag hade bestämt mej. – Ska jag göra det här fån i vara tysta och aldrig säga det till nån sa jag. Alla nickade under tystnad, jag tittade på Rolle, han stirrade på mej och jag såg att byxorna satt tajt i grenen på honom. – Okej är ni redo sa jag och sköt stolen bakåt så att alla skulle kunna se mej. Bara tanken på att onanera inför publik gjorde mej rejält upphetsad.

Nu satt dom där hela gänget, jag log och njöt av situationen. Jag började smeka mina bröst, jag knådade dom i stora cirklar och blundade. Jag drog ner min tröja under brösten och tryckte upp dom mot hakan. Behån behöll jag på, lite ville jag ha för mej själv. Jag särade på benen och lyfte upp handen till ansiktet. Sakta stoppade jag in mitt långfinger i munnen, putade med läpparna och förde fingret fram och tillbaka för att fukta det. Inte för att det behövdes utan för att få min manliga publik att styvna.

Min fitta var redan blöt

Jag tittade på Rolle när jag tog ur fingret ur munnen och förde in handen i byxorna, han stönade till när jag kastade huvudet bakåt av vällust. Min fitta var redan blöt och jag förde in fingret mellan blygdläpparna. Jag var glad att jag rakat bort könshåret kvällen innan, för nu var det bara lent och varmt där nere. Jag drog lite i blygdläpparna och klappade med hela handflatan på klitoris så att det hördes vad jag gjorde. Jag klappade i stadig takt, ganska hårt och stönade högljutt.

Min publik satt som paralyserad, utom Ingrid som satt och log åt mitt skådespel. Ingrid var minst lika kåt som jag, det visste jag. Med all säkerhet skulle hon få gå ut på toaletten efteråt för att pulla lite hon också. Tanken på det gjorde mej bara ännu kåtare och jag körde in två fingrar i min trånga men blöta fitta.

Jag rörde mina fingrar snabbare och hårdare på klittan

Jag förde fingrarna fram och tillbaka men det var svårt för byxorna satt i vägen. Safterna spred sej upp mot klitoris och jag började gnugga på min lilla knapp med långfingret. Jag kände att det inte skulle ta så lång tid innan det gick för mej. Där satt jag på en gammal trästol klockan tre på natten och onanerar inför mina vänner. Det började ljusna ute och jag tänkte att livet är bra underbart trots allt.

Jag rörde mina fingrar snabbare och hårdare på klittan, jag tittade på de andra och sedan kom jag i en skön orgasm. Mina fingrar blev blöta och min kropp krampade av njutning, mitt underliv rykte kraftigt som om jag blev knullad av världens största kuk. Jag stönade högt och kramade hårt om mitt vänstra bröst. När jag återfått andan drog jag upp handen ur byxorna och tog min handväska.

Tack för i kväll, vi ses i morgon sa jag och gick.

Sommaren gick och min lilla uppvisning var det ingen som talade om men jag märkte att killarna som varit med tittade lite extra på mej. Sedan var det dags att jobba sista kvällen för sommaren. Det var en lugn kväll med få gäster, så jag satt i baren och smuttade på en läsk när Rolle och Leif kom fram till mej. – Vi har tänkt på en sak sa dom. Vi kommer att sakna dej nu när du slutar så vi skulle vilja ge dej en avskedspresent. Vad gulligt tänkte jag och sneglade på Rolles kuk och såg att det spände under byxorna på honom och kände hur det blev hett i fittan på mej.

Han smekte sakta uppåt mot min fitta

Vad snälla ni är, vad kan det vara för något frågade jag, samtidigt som jag intensivt hoppades på att min önskan äntligen skulle gå i uppfyllelse. – Följ med så ska du få se sa Leif och tog mej i handen. Dom ledde ut mej till en liten gränd bakom restaurangen. Dom satte mej på några drickabackar som stod där, sommarluften var varm och jag kände doften av mat som kom från köket.

Killarna stod bara och tittade på mej, de klädde nästan av mej med sina blickar. Det kändes som en evighet tills dom sakta närmade sej. Leif ställde sej bakom mej, släppte ut mitt långa hår över ryggen, kysste mej i nacken och började smeka mina bröst utanpå tröjan. Rolle satte sej på knä framför mej och smekte mina ben nedifrån fötterna och sakta uppåt mot min fitta som brände av lust vid det här laget. Jag stönade försiktigt och killarna såg det som ett klartecken, för plötsligt började deras händer söka sej innanför mina kläder.

Rolle började slicka mej och Leif pullade min klitoris

Tröjan åkte av och kjolen upp, deras händer var mjuka men samtidigt bestämda, dom visste vad dom skulle göra. Dom skulle tillfredsställa mej så som jag så hett önskade. Jag halvlåg på dricka-backarna men kände inte ens att det var hårt. Det enda jag kunde koncentrera mej på var deras händer som var överallt på min kropp. Dom smekte min fitta sakta och försiktig, rufsade runt i mitt könshår, drog mjukt i blygdläpparna och klappade min nu stora och uppsvällda klitoris.

Rolle började slicka mej, han körde sin tunga i min varma grotta och körde den fram och tillbaka medan Leif pullade min klitoris. Samtidigt kände jag ett finger tränga upp i mitt anus, jag vet inte vems finger det var. Jag bara njöt av att bli omhändertagen så väl, efter en stund så bytte dom. Rolle höll isär mina blygdläppar så att Leif kom åt att slicka mej ordentlig. Jag kände hur min fittöppning växte och hur safterna rann längs benen. Rolle drog fram sin enormt hårda kuk och körde in den i min mun.

Jag har alltid tyckt om att suga kuk

Det var underbart att ha något i varje hål, jag kände mej totalt uppfylld med en härlig kuk i munnen, ett finger i stjärten och ett i titthålet och en snabb tunga som slickade överallt i mitt sköte. Jag trodde inte att det kunde bli bättre, men till slut kunde inte Leif hålla sej längre utan lufts upp mej och vände på mej. Han tog ett rejält tag om mina skinkor och tryckte in sin kuk i mitt hål, det var underbart att bli tagen så hårt. Efter en kort stund kom även Rolle fram och ville bli avsugen, jag har alltid tyckt om att suga kuk så det kändes som om jag var i sjunde himlen.

Jag höll dom i varsin hand och sög och slickade på deras stora röda ollon så mycket jag bara orkade. Jag hade två underbart stora kukar i munnen när jag kände att någon började smeka min stjärtöppning. Jag vände på huvudet och såg en tredje kollega som hittat ut i gränden. Han hade väl hört våra stön och undrat vad som försiggick. Han frågade om han fick vara med, dom andra killarna tittade frågande på mej och jag nickade. Detta här var bättre än jag någonsin kunnat drömma om.

Jag runkade Leif snabbare och snabbare.

Sedan fortsatte vi, vår nye vän stoppade sakta in sitt finger i min stjärt och drog det sakta fram och tillbaka, sedan fortare och fortare. Samtidigt hörde jag hur Rolles stön ökade i volym, jag sög hårdare och hårdare samtidigt som jag runkade Leif snabbare och snabbare. Sedan kom båda två med enorm kraft, sperma sprutade i mitt ansikte och på mina bröst. Jag blev helt kladdig av deras varma säd som aldrig verkade ta slut.

När nykomlingen stoppade in sin kuk i min dyblöta fitta kunde jag inte hålla mej längre. Med ansiktet fullt av sperma kom jag som jag aldrig kommit förut, det kändes som om det inte fanns något annat i världen än min trånga fitta och kuken som stötte i den och fingret i stjärten. Jag kommer aldrig att glömma min avskedspresent den sommaren. Det är det finaste jag fått, trots att jag idag ser till att uppleva liknande saker ganska ofta.

*Slut*

Fler sexnoveller: