Klicka för att hitta en knullkontakt

Det är väldigt vanligt att mogna kvinnor och yngre män åtrår och tänder på varandra. Detta är den perfekta kombinationen för båda parter. Den mogna kvinnan är oftast inte intresserad av att ha ett förhållande med en många år yngre man och den yngre mannen får den erfarenhet han behöver, både sexuellt och inom andra områden. Men varför är det så populärt, varför dras mogna kvinnor och yngre män till varandra?

Dejta med åldersskillnad

mogna kvinnor och yngre mänMogna kvinnor – MILFs är säkra i sej själv, i sin kvinnlighet och bara det gör att dom utstrålar en självsäkerhet som män ofta attraheras av. En mogen kvinnas mognad tänder yngre män dels för att en MILF är mer avslappnad och inte gör sej till på samma sätt som yngre tjejer. Det är även så att yngre tjejer oftast söker bekräftelse, i stort sett hela tiden medan en mogen kvinna inte har detta behovet eftersom hon är så säker i sej själv.

Yngre män går inte alltid på utseende när dom ska ragga upp en mogen kvinna – MILF, det är åldersskillnaden och erfarenheten som attraherar dom. Naturligtvis måste dom attraheras av varandra men det är inte alltid att utseendet avgör det. Och tur är väl det, utseendet är bara en yta, även om det naturligtvis har en viss betydelse. En kvinna eller man som är helt perfekt utseende mässigt kan sjunka rejält om det inte harmonierar tillsammans med hennes eller hans inre.

Sex mellan mogna kvinnor och yngre män

När det kommer till sex så är mogna kvinnor och yngre män en perfekt kombination. Detta eftersom den mogna kvinnan är på sin topp när det kommer till det sexuella. En yngre kille är också i topp när det kommer till det sexuella, alltså en riktigt bra kombination som naturen skapat. Det är alltså fullt naturligt att mogna kvinnor och yngre män dras till varandra. Men var hittar då mogna kvinnor och yngre män varandra? Numera finns internet och därför har det blivit mycket enklare. För att hitta varandra på krogen tex. är inte det lättaste kanske, så många sexdejtar på nätet numera. Mycket för att det är lite tabu att dejta med åldersskillnad. Även om de flesta gör det, så gör dom det lite diskret, speciellt när kvinnan är äldre än mannen. Dock börjar detta bli mer och mer accepterat och inom några år tror vi det kommer att vara mer vanligt och ske mer öppet. Det gillar vi på.

Därför passar mogna kvinnor och yngre män bra ihop

Sexgurun Barry Long säger att kvinnans sexuella topp är när hon är i 45 års åldern. Män är mest sexuellt intresserade och är på sin sexuella topp när dom är yngre, kring 20-25 och kanske upp till 30. Mycket beror på att det manliga könshormonet är på topp just i den åldern kring 20-25 år. Sexuellt passar mogna kvinnor och yngre män ihop riktigt bra i de flesta fall, det är något naturen har skapat och varför inte bejaka det naturliga.

  • Den erfarenhet som en mogen kvinna har attraherar yngre män
  • En yngre man vill lära sej allt om sex – det kan han göra med en mogen kvinna
  • En mogen kvinna har sitt eget liv och ställer inga krav på en yngre man
  • Båda attraheras av varandras mognad respektive ungdom
  • En mogen kvinna håller sej yngre tillsammans med en ung man
  • Båda är på sin sexuella topp och det ska naturligtvis utnyttjas

Hur ska jag som ung man vara med en mogen kvinna?

mogna kvinnor och unga mänTill att börja med så ska du vara dej själv och du ska inte vara omogen, få mogna kvinnor attraheras av att du är omogen. Att ge en mogen kvinna komplimanger ger dej många pluspoäng. Men kom ihåg, var ärlig i dina komplimanger, är du inte det så genomskådar hon dej troligtvis och du får minuspoäng. Det är inte värt risken eller hur! Är du lite blyg? Var inte det utan försök att slappna av och vara dej själv. En mogen kvinna har själv varit ung och oerfaren och hon vet hur det är, förmodligen hjälper hon dej på vägen.

Om du får nobben första gången du försöker stöta på en mogen kvinna – en MILF, ge inte upp, hon kanske vill testa dej, se hur mycket du vill kämpa och hur mycket du vill ha henne. Var envis, tills hon klart och tydligt säger att hon inte är intresserad, din envishet attraherar henne troligtvis. Inför en dejt med en mogen kvinna så se till att ha med dej kondomer, om ni ska ha sex är det bra att vara förberedd!

Sen är det naturligtvis så att alla mogna kvinnor inte är intresserad eller attraheras av yngre män, det får du också ha med i beräkningen. Även gifta mogna kvinnor kan vara intresserade av att ha en affär sidan om, Victoria Milan – ha en affär, är en dejtingsida för gifta och sammanboende, där kanske du kan hitta din mogna kvinna – MILF.