På mogna.eu hittar du sexnoveller som vi hoppas ska kittla dina snuskiga sinnen och ge dej njutning. Med jämna mellanrum publicerar vi nya sexnoveller. Om du har en sexnovell du vill få publicerad hos oss så är du välkommen att kontakta oss här. Din sexnovell ska vara skriven av dej och du kan vara anonym om du så önskar, din mailadress ges inte ut till tredje part.

Skön läsning – tantsnusk

sexnovellerAlla har nog läst en sexnovell och förmodligen har du fått mersmak och läst ännu flera sexnoveller. Från början när internet inte fanns så kunde du hitta sexnoveller i olika porrtidningar, utöver nakenbilder och artiklar. De noveller du hittade i porrtidningarna var inskickade av tidningens läsare och dom fick då en liten slant för sin sexnovell, kanske inga stora summor men några hundralappar brukade det bli. Idag finns det sällan chans att tjäna på att skriva sexnoveller utan man skriver dessa för man verkligen tycker om det och vill dela med sej av sina upplevelser och sexfantasier.

Varför läser vi sexnoveller?

Det finns många anledningar till att vi läser sexnoveller, det kittlar vår fantasi och vi får nya ideér och nya sexfantasier. Att många onanerar när dom läser sexnoveller är inget konstigt, det är naturligt, man läser något som man blir upphetsad och kåt av. Vad är då naturligare än att onanera och få en skön orgasm, det är kanske få som vill erkänna det men många gör så, fortsätt med det, njut och må bra.

 

Vem skriver sexnoveller?

Det är olika människor som skriver sexnoveller, dels är det vanliga människor som gillar att skriva och uttrycka sina sexuella känslor. Det är många gånger självupplevda noveller, helt eller delvis, man kryddar ofta på sina egna upplevelser med lite extra. Att skriva sexnoveller som sedan publiceras är också en skön känsla, man vet då att andra människor kommer att läsa novellerna och bli kåta och upphetsade.

 1. MILF har skön sex
 2. MILF på jakt
 3. Min sexfantasi
 4. En MILF´s tankar
 5. Mogen kvinna 60 plus hittar ung älskare
 6. Söndag och småsugen
 7. MILF njuter maximalt
 8. Mogen kvinna går själv på krogen Del 1 av 2
 9. Mogen kvinna går själv på krogen Del 2 av 2
 10. Erotikmässan var i stan
 11. Morgonstånd
 12. Tillbaka till Mogna.eu startsida

Läs sexnoveller- Njut & Fånga dagen!


Senast uppdaterad: 2 januari, 2019

Skrivet av: