Jag är en mogen kvinna som är 50 plussare

Jag är en mogen kvinna som är 50 plussare men känner mej som 30 både i kropp och själ även om åren satt sina spår på ytan, det vore konstigt annars. Jag söker en ung man, pigg och alert i sängen och du ska göra allt för att behaga kvinnan (mej). Jag njuter av att visa upp mej i sexiga kläder och strippar gärna. Om du vill gå på sexklubb är jag inte sen med att hänga med. Har varit på sexklubb tidigare och gör det gärna igen, en riktigt skön upplevelse. I övrigt har jag ett öppet sinne och är med på det mesta. Jag har tidigare träffat flera via klubb6 men blivit besviken så vill testa något nytt denna gång.

Du är en ung kille som tänder på mogna kvinnor och vill träffas för skön sex. Jag är inte intresserad av mer än sex och vänskap och vill inte ha någon fast relation. Vi ses och har det skönt och det är vår hemlighet. Om vi vill ses vi fler gånger, vi får se, vi tar allt som det kommer. Du är minst 18 år och max 35 år, fräsch, uppför dej vuxet och älskar sex i alla former. Vill du ha en sexlärarinna ställer jag gärna upp. Vi ses och känner av om vi vill fortsätta hem till mej för en skön stund. Kontakta mej så pratar vi vidare i chatten.

50 plussare söker en ung man

5 kommentarer till “50 plussare söker en ung man

 • 22 april, 2019 at 23:55
  Permalink

  Hej jag är en kille på 18år och bor i Göteborg, jag är väldigt intresserad men du kanske har bättre erbjudanden så om du har tid och är intresserad kan du väl mejla mig:)

  Svara
 • 12 april, 2019 at 00:35
  Permalink

  Hej!

  Jag är en kille på 22år. Läste din annons och blev väldigt intresserad, skriv ett mejl så kan vi prata vidare och förhoppningsvis träffas.

  Svara
 • 9 april, 2019 at 14:25
  Permalink

  Heeej du !! söker du en yngre kille som vill ge dig en fartfylld ååktur så skriv en rad eller två till mig 😉
  du kommer inte bli missnöjd! Med vänlig hälsning, Kåt Daniel 😉

  Svara
 • 8 april, 2019 at 05:37
  Permalink

  Hej Jag är en kille på 34 år som gärna villl träffa dig.

  Svara
 • 6 april, 2019 at 17:43
  Permalink

  Hej, här har du en kille på 18 vårar som är superkåt på mogna damer! 🙂 hör av dig så kan jag visa dig hur en man knullar när han är riktigt kåt. Hälsningar Adam.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.