jag söker en erfaren killeTjenare! Här har ni en ung och sexig tjej som precis fyllt 19 bast och jag söker en erfaren kille. Jag ser bra ut och jag har gott om killar som jagar mej, ja nästan så det är jobbigt hehe. Grejen är den att killarna i min ålder är så dåliga i sängen, jag är riktigt trött på det. Ja eller jag tror dom är dåliga i sängen för jag blir aldrig nöjd, dom är klara långt före mej hmmm.

Därför vill jag som sagt, träffa en äldre och erfaren kille som kan lära upp mej och som har erfarenhet och vet hur en kåt tjej ska behandlas. Jag är nog lättlärd för jag älskar att knulla och är jämt kåt hihi.

Jag pallar inte träffa gamla gubbar så äldre än, tja vad ska jag säga, 45 bast, sen är du nog för gammal för mej. Men helst vill jag träffa någon som är kanske i 30-35 års åldern som kan det där med sex. Du får gärna lära mej lite annorlunda sex också, jag är nyfiken och har inga fördomar. Men jag gillar inte slå och smiska, det verkar mest göra ont. Annars är jag öppen för det mesta. Vi ungdomar har ett öppet sinne har jag hört hehe.

Jag har precis fått en egen lägenhet så vi kan träffas hemma hos mej. Det är inte så stor plats men vi ska lixom inte umgås på det sättet, vi ska mest ha det skönt hade jag tänkt mej. Jag pluggar så jag kan vara ledig lite när som helst. Vi kan snacka på chatten i webcam och ser vad vi tycker om varandra där. Om vi gillar det vi ser så vill jag att vi träffas för en fika ganska snart. Jag vill inte ta hem dej direkt, det vågar jag inte. Så jag hoppas att en fika på stan först är okej med dej?! Hör av dej!!

Äldre erfaren kille sökes av ung tjej!

5 kommentarer till “Äldre erfaren kille sökes av ung tjej!

 • 9 maj, 2020 at 11:07
  Permalink

  Jag är 41 men ser ut som 27-30max och vältränad som en 18åring med lite tatueringar
  Jag är lätt att prata med, glad av mig,inte blygg och från Sydamerika
  Roligt och folk skriver hur grymma de är i sängen 🤣
  Jag ska dock inte skryta med har erfarenhet och med det basta

  Svara
 • 19 september, 2013 at 11:46
  Permalink

  Hej här har du en kille som du kommer att trivas å skratta en hel del med är 40 år men ser jävlit bra ut…kan en hel del om hur man tar hand om en kvinna på rätt sätt skulle vilj träffa dig om du vill elr bara prata i tel..mitt nr är …bor i stockholm..skulle va nice att prata med dig..mvh…angelo

  Svara
 • 18 september, 2013 at 20:05
  Permalink

  hej puman du var en snygg pingla ,jag ä väl ite världsmästare i sängen men fått höra av en del att jag är den bäste de legat med , så hörr gärna av dej till mej puss på ljumsken

  Svara
 • 11 september, 2013 at 14:21
  Permalink

  Hej sötnos!
  Sorry glömde mailadress.
  *******
  Hör av dig så kan vi ses på skype innan vi går och fikar. Gillar att du är försiktig då kan du respektera diskretion. Är riktigt tänd på dig. Ser fram att lära dig massor inom sex och så klart ser till att du blir tillfredställd.
  Puss Edie 🙂

  Svara
 • 10 september, 2013 at 14:54
  Permalink

  Hej.
  Sexig, ung och kåt liten blondin är vad jag mest gillar att leka med. Vad tråkigt att du aldrig blir tillfredsställd, men bra att söker på rätt ställe. Jag har mycket erfarenhet av unga tjejer och det är alltid samma scenario. Tjejen är jätte snygg och ihop med kille som inte vet hur man tar en tjej ordentligt. Jag är 36 år gammal, vältränad och ser bra ut, lång med mörkt hår. Gift så jag är vältränad även i sängen.Älskar att ha sex med unga tjejer och kan hålla på länge och ofta. Jag är också trevlig och lätt att göra med. Kul om du hör av dig. Mitt krav är att du är diskret.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.