äldre kvinnaHejsan, jag är en äldre kvinna, men bara för den sakens skull så har jag inte tappat lusten. Jag hoppas att det finns äldre män som söker sig hit och inte enbart unga killar. För det är en äldre man jag skulle vilja träffa. Jag har nyligen lärt mig datorn och att ta mig ut på nätet, vilken fantastisk värld som öppnade sej! Och nu önskar jag hitta en man som liksom jag är ensam och behöver lite sällskap. Inte enbart vänskap utan jag vill ha lite mer än så.

Erotik är underbart och något jag uppskattat hela livet och vill fortsätta att kunna njuta. Bara för att man blivit äldre så försvinner inte lusten, det vet du som också är äldre! Jag behöver mänsklig värme, men också erotik och allt vad det innebär. Jag längtar efter dig som vill dela en flaska vin med mig, äta en god middag. Kanske gå en promenad, sitta och flirta lite över matbordet och andra vardagliga ting.

Jag är en kvinna som alltid tyckt om att hålla mig i trim, så kroppen är relativt smidig och fortfarande kan jag lägga benen om en man! När man har haft ett så pass bra sexliv som jag och min före detta make hade då tror jag att man saknar det desto mer. Det är viktigt för mig, och jag skäms inte för att säga det, varför skulle jag det? Många av mina väninnor vill helst hålla tyst om det, men inte jag! Jag är seriös i min sexannons och vill verkligen finna någon som också uppskattar sex, så här på ålderns höst!

Äldre kvinna söker en äldre man för vänskap och lite till

7 kommentarer till “Äldre kvinna söker en äldre man för vänskap och lite till

 • 29 april, 2020 at 17:01
  Permalink

  Hej!
  Du skriver så fint. Skulle gärna lära känna dig. Är själv en äldre man som gärna skulle träffa en äldre kvinna för framför allt vänskap och kanske mer. Hoppas på kontakt med dig så vi kan utveckla våra tankar mera
  Hälsningar
  Rune

  Svara
 • 20 april, 2019 at 15:45
  Permalink

  Hejsan, Vill att du hör av dig till mig.. Vilka lår du har.. Hoppas vi kan brottas lite.

  Svara
 • 15 januari, 2019 at 20:31
  Permalink

  Hej vi kan väl höras tro att vi skulle kunna ha en spännande tillvaro med mycket erotik

  Svara
 • 13 januari, 2019 at 19:42
  Permalink

  Hej hör av dig är 60 år jag tror vi hade haft gemensamma trevliga resor erotik och framförallt vardagen

  Svara
 • 12 januari, 2019 at 16:04
  Permalink

  Hej
  Jag skulle tycka det vore spännande och intressant att träffas och se om det stämmer mellan oss över en lunch.

  Kram Peter

  Svara
 • 30 mars, 2018 at 13:29
  Permalink

  Hej.
  Jag är en 55 årig man som blev nyfiken och intresserad av dig. Tycker om det jag ser på kortet. Behöver också sex och värme. Bor i NV Skåne. Hör av dig och vi kan träffas i påsk.
  Kram Kent

  Svara
 • 29 mars, 2018 at 18:49
  Permalink

  Hejsan du är precis vad jag söker, skulle vara trevligt om vi kunde ses, är själv en äldre man men älskar äldre mogna kvinnor, hoppas du hör dig kram Raymond

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.