Äldre kvinna söker en trevlig manHej alla trevliga män!

Jag som skriver är en något äldre kvinna som är på jakt efter en man. Jag, som alla andra är i behov av kärlek och värme men också sex. Vi skulle kunna börja där du och jag! Jag har varit gift och allt vad det innebär och är nöjd på den fronten.

Lever och bor själv nu och trivs nog med det mesta. Men saknar någon att hålla om och någon som är lika sexglad som jag. Jag kommer nog aldrig att flytta ihop med någon igen men om det skulle gå så långt så kan jag tänka mej att vara särbo.

Börjar bli äldre men är fortfarande pigg och även om jag är ganska mullig så är jag rätt nöjd med mej själv. Jag förstår inte de som menar att man är för gammal för att ha sex, sexbehovet finns nog kvar hela livet. Nu är jag inte ute efter en yngre man utan vill träffa någon som är i min egen ålder. Du får gärna ha ett förflutet, det har vi alla, allt vad det nu kan vara. Hör av dej till mej så kan vi prata mer och lite mer privat. Hoppas på många trevliga och sköna stunder!

Äldre kvinna söker en trevlig man

4 kommentarer till “Äldre kvinna söker en trevlig man

 • 7 november, 2015 at 14:48
  Permalink

  Hej är 18 år skulle ca jätte trevligt om du vill ta min oskuld ☺ skulle va jätte trevligt att få slicka fitta också hör av dig sexy☺

  Svara
 • 5 november, 2015 at 10:37
  Permalink

  Hör av dig.

  Jag finns i Göteborg.

  Var finns du?

  Blir så nyfiken på dig,

  Vågar du?

  Svara
 • 1 november, 2015 at 22:59
  Permalink

  Hej hej är en ung kille som är intresserad av dig och tänkte att vi kunde lära känna varandra mer

  Svara
 • 1 november, 2015 at 13:51
  Permalink

  Hej:)

  Jag är 29 år gamel, men vi kan ta en chanse:)
  Vi hörs

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.