ja het och sexy

Härlig kvinna i 40+ åldern finnes ledig på marknaden. Jag gillar mjuksex, det är det absolut bästa jag vet, utan några konstiga läggningar. Jag söker här en eller två män som vill tillfredsställa mej och som jag kan tillfredsställa tillbaka.

Jag älskar att suga kuk och bli slickad, bli tagen bakifrån i båda hålen. Om du/ni är renliga, ärliga, seriösa och friska så är ni välkomna att skriva till mej. Jag är lätt att ha med att göra och våra träffar är 100% kravlösa, det är bara sex som gäller är kanske bästa att tillägga!

Din ålder får gärna vara nånstans mellan 20-25, jag gillar yngre killar nämligen, men även äldre killar kan svara, men du får inte vara gubbig, det tänder mej inte alls.

Älskar att suga

7 kommentarer till “Älskar att suga

 • 18 oktober, 2015 at 10:20
  Permalink

  23 år ser bra ut gillar äldre

  Svara
 • 14 juli, 2015 at 15:33
  Permalink

  Hej, är en 18-årig kille från Göteborg som tyvärr bara kan vistas i Göteborgs området.
  Jag har ett nyfunnet intresse av mer mogna kvinnor och är inte oskuld men nybörjare.
  Jag älskar att slicka fitta och att allmänt leka med den. Hör av dig vet ja 🙂

  Mickey

  Svara
 • 2 april, 2015 at 03:32
  Permalink

  Hej. Kåt kille på 30+ som kan hålla på i evigheter. Hör av dig så får vi se vad som sker…

  Svara
 • 3 december, 2014 at 19:01
  Permalink

  Hej!
  Jag är en kille på 21 år som fyller dina krav! Älskar mjuksex samt att slicka! Är ren och frisk så det är inget som du behöver oroa dig för! Jag hoppas du vill ses där du kan få bra njutning!

  Med vänlig hälsning, Adam

  Svara
 • 27 november, 2014 at 16:01
  Permalink

  Jag älskar att slicka… Hör av dig!
  Tompen

  Svara
 • 16 november, 2014 at 15:35
  Permalink

  Hej:)
  Är en ung trevlig kille på 20år som söker en mogen kvinna!:) Är mkt renlig av mig & 100% frisk! Läste din annons & tycker att den passar in mkt bra på mig;) Vill du träffas för en trevlig stund så bara skriv till mig:) Ser fram emot det väldigt mycket 🙂
  Sebbe

  Svara
 • 15 november, 2014 at 06:17
  Permalink

  Hej, jag är en kille på 20 år och är väldigt intresserad utav att få träffa dig. Jag älskar att ha långa förspel (slicka m.m) och är väldigt öppensinnad. Ren och rakad är jag alltid, varför inte ta en dusch tillsammans? 😉 Jag är vältränad och frisk så det behöver du inte oroa dig över. Om du vill vara diskret har jag det fullaste förståelse för också 🙂 Om du tycker att jag passar in på det du söker så är det bara att skriva tillbaka så får du veta mer om mig 😉

  Andre

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.