Är du besatt av att slicka fittaDå måste du höra av dej till mej!!!! Jag är en mogen kvinna som älskar att få min mogna fitta slickad av en rapp tunga. Jag vet att ni killar som älskar att slicka fitta slickar så förbaskat bra att jag kommer flera gånger. Ibland får jag härliga sprutorgasmer också, gillar du det?

Men även om jag bara älskar att få fittan slickad så gillar jag skarpt att knulla också, men det gör väl alla!! Jag vill ha snabba träffar, inget gullande och en massa snack och så.

Jag vill träffa en och samma kille regelbundet och alltså inte flera, bara så ingen tror det, lättfotad är jag verkligen inte.

Jag bor ensam och ska fortsätta med det, om du bor med någon eller är gift eller liknande så spelar det ingen roll för mej, vi ska inte bli ett par ju. Hoppas du finns här, din ålder är inte viktig men det är viktigt att du är hel och ren, både invändigt och utvändigt. Hälsningar, kåta kvinnan!

SVARA PÅ DENNA SEXANNONS - KLICKA HÄR >>>

5 thoughts on “Är du besatt av att slicka fitta?

 • 5 oktober, 2016 at 18:18
  Permalink

  Hej,

  du verkar trevlig. 😉 Skriv till mig. Jag bor i Malmö!

  / Kåt 24-årig man

  Reply
 • 7 oktober, 2016 at 00:32
  Permalink

  Hej, 21 år, bild, fås emot svar.

  Reply
 • 8 oktober, 2016 at 15:19
  Permalink

  Hej! Jag skulle gärna vilja slicka din fitta och älska dig! har aldrig gjort detta men önskar att få göra det! Jag är 34 år och är lugn och snäll och vacker och kåt hela tiden!

  Slick på din fitta och kram!

  Reply
 • 4 juni, 2017 at 07:04
  Permalink

  Hej!
  Vill slicka din fitta hela natten lång och slicka i mig alla dina orgasmer! Vill gärna att du sitter på mitt ansikte medans jag slickar dig, så du kan spruta ordentligt på mig!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.