Är du besatt av att slicka fittaDå måste du höra av dej till mej!!!! Jag är en mogen kvinna som älskar att få min mogna fitta slickad av en rapp tunga. Jag vet att ni killar som älskar att slicka fitta slickar så förbaskat bra att jag kommer flera gånger. Ibland får jag härliga sprutorgasmer också, gillar du det?

Men även om jag bara älskar att få fittan slickad så gillar jag skarpt att knulla också, men det gör väl alla!! Jag vill ha snabba träffar, inget gullande och en massa snack och så.

Jag vill träffa en och samma kille regelbundet och alltså inte flera, bara så ingen tror det, lättfotad är jag verkligen inte.

Jag bor ensam och ska fortsätta med det, om du bor med någon eller är gift eller liknande så spelar det ingen roll för mej, vi ska inte bli ett par ju. Hoppas du finns här, din ålder är inte viktig men det är viktigt att du är hel och ren, både invändigt och utvändigt. Hälsningar, kåta kvinnan!

Är du besatt av att slicka fitta?

9 kommentarer till “Är du besatt av att slicka fitta?

 • 25 februari, 2022 at 11:55
  Permalink

  hallå jag är beroende av att slicka fitta så jag kan göra de på dig i timmar

  Svara
 • 10 augusti, 2021 at 23:10
  Permalink

  Hejsan 25 år gammal från Stockholm! Passar inte ganska bra för älskar att slicka fitta och speciellt en sån fin som du! Du kommer absolut inte bli besviken på mig hör av dig så pratar vi mer och eventuellt skicka bilder på varandra!

  Svara
 • 21 juli, 2021 at 06:23
  Permalink

  Hejsan. Är en man från nyköping som älskar att slicka dig tills du kommer i min mun. Även få slicka din stjärt oxå massera dina fötter även där få suga dina fötter o tår

  Svara
 • 16 maj, 2019 at 18:51
  Permalink

  Vad roligt att jag hittade din annons! Fattar inte att det ska vara så svårt att få slicka någon gång! Och då gärna någon som njuter och vill få tunga länge! Lyckas man med en fontän är lyckan gjord! Hoppas på svar!

  Svara
 • 15 maj, 2019 at 07:04
  Permalink

  Hej!
  Vill slicka din fitta hela natten lång och slicka i mig alla dina orgasmer! Vill gärna att du sitter på mitt ansikte medans jag slickar dig, så du kan spruta ordentligt på mig!

  Svara
 • 14 maj, 2019 at 18:18
  Permalink

  Hej,

  du verkar trevlig. 😉 Skriv till mig. Jag bor i Malmö!

  / Kåt 24-årig man

  Svara
 • 14 maj, 2019 at 15:19
  Permalink

  Hej! Jag skulle gärna vilja slicka din fitta och älska dig! har aldrig gjort detta men önskar att få göra det! Jag är 34 år och är lugn och snäll och vacker och kåt hela tiden!

  Slick på din fitta och kram!

  Svara
 • 14 maj, 2019 at 00:32
  Permalink

  Hej, 21 år, bild, fås emot svar.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.