Är en helt vanlig kvinna som söker likasinnad killeJag en helt vanlig kvinna och jag är så förbannat trött på alla killar och tjejer som är utseendefixerade. Man ska se ut si och så, ha välpumpad rumpa, stora bröst som står rakt ut och man ska vara så perfekt som det bara går, det står mej upp i halsen. För ingen är perfekt och ingen ska heller vara perfekt.

Om jag ska vara ärlig så tycker jag att killar som är ”perfekta” ser feminina ut, inte alls snyggt och tilltalar mej INTE. Jag ser helt alldaglig ut och söker en likasinnad kille för sköna stunder typ en gång i veckan. Vi ses, umgås lite och ser vart det leder, nyfiken? Det är jag!!! Kram

Är en helt vanlig kvinna som söker likasinnad kille

4 kommentarer till “Är en helt vanlig kvinna som söker likasinnad kille

 • 6 augusti, 2016 at 11:23
  Permalink

  Hej,var bor Du min sköna jag vill slicka din blöta

  Svara
 • 6 juli, 2016 at 09:42
  Permalink

  din fitta ser jätte god ut och slicka.
  vill gärna smaka på den

  Svara
 • 2 juli, 2016 at 11:17
  Permalink

  Hej kan jag få ditt nummer?
  Du kan svara på den är frågan och skriva ditt nummer som svar.

  Svara
 • 27 juni, 2016 at 22:36
  Permalink

  Hej hej fann din annons intressant och just dig då jag finner dig väldigt attraktiv och hade jätte gärna hoppats på att få träffa en skönhet som dig. Lite om mig själv är att jag är lång och välvårdad utseende. Jag har bra sexdriv och uthållighet och min främsta attraktion är mogna damer. Jag hoppas att jag fick din uppmärksamhet och att du svarar. Hej så länge.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.