attraktiv kvinna

Jag känner mej inte som en attraktiv kvinna, ingen säger det till mej någon gång, så jag är väl inte attraktiv hmmmm. Jag har stora bröst men dom har en jättekonstig form och är inte så snygga, ja du ser själv. Jag har ett antal kg för mycket och min mage tycker jag är det värsta, den är stor. Men det finns säkert någon som gillar mej och min kropp tillräckligt för att träffas?!?!

Det är sex jag är ute efter, helst en KK att träffa lite då och då. Jag är lite blyg så när vi träffas så du får inte vara blyg för då lär det inte hända någonting alls. Min blyghet släpper när vi lärt känna varandra, så det är bara i början jag är lite tyst och reserverad.

Finns det någon som vill ha en mindre attraktiv kvinna? Jag hoppas det och håller tummarna för att du hör av dej!

Kram från mej!

Är jag en attraktiv kvinna eller tycker du jag har en ful kropp?

7 kommentarer till “Är jag en attraktiv kvinna eller tycker du jag har en ful kropp?

 • 21 januari, 2019 at 13:48
  Permalink

  Ska vara helt ärlig, kan bara se 2 ofullkomligheter här, varav en du kan enkelt jobba på , allt annat ser väldigt fint ut.
  Jag håller med att att dina bröst inte är snyggaste delen av din kropp, men jag håller inte med dig att de är har “jättekonstig form” som du skriver, for det finns många kvinnor vars stora bröster ser likadan ut.
  Det andra som jag kan kommentera är att du samlat lite extra vikt kring magen vilket gör att dina höfter inte sticker ut. Detta även bidrar till att dina bröst ser mindre attraktiva ut, och din kropp som en följd av detta (kolla bilden och du kommer förstå vad jag menar).
  Din hud ser väldigt fin ut i allmänheten, bland det snyggaste jag har sett. Den är även exceptionellt stram, det är väldigt få kvinnor som som har sån, och det gör att man ser mycket yngre ut. (Skulle säga du är max 25 år, har sett många 18-åriga kvinnor med sämre hud). Ifall du inte får lika många respons här som du förväntat, är det mest troligen för vi män kommer hit när vi är efter kvinnor med mognare utseende.
  Du har runda, stramma, lagom fylliga, perfekt formade lår, 10/10 enligt mig.

  Kort svar är, du är en attraktiv kvinna med okej bröst, och kan bli betydligt mer attraktiv om du bara går ner i vikten.

  Svara
 • 12 november, 2018 at 19:43
  Permalink

  Snygg o fin mumsa på den kroppen o brösten i munnen blir hård här

  Svara
 • 6 juli, 2018 at 23:10
  Permalink

  Jag tycker dina bröst e riktigt härliga detsamma men din kropp. Riktig kropp som får mig o tända direkt. O jag kan hålla låda så du kommer kunna va lugn. Vill du jag ska ta hand om din kropp och ge dig njutning så hör av dig. Puss o slick på musen o kyss överallt på dig

  Svara
 • 6 juli, 2018 at 13:42
  Permalink

  Det är inget fel på dig! Jag tycket du har en härlig kropp, rund och go’, och dina bröst vill jag gärna suga på.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.