Behöver en kille som kan jobba i sängenGillar du att “jobba” i sängen? Då ska du definitivt läsa vidare. Här finns en lagom mogen kvinna, en snygg brunett med stor rumpa och rätt stora bröst ;-). Nu är det så här, jag har värk i min kropp och har det nästan jämt. Det är väldigt jobbigt, för jag älskar sex, min sexlust är hög.

Men eftersom jag har ont i kroppen så är det svårt för mej att göra det jag vill. Lite fysiskt aktiv kan jag vara men inte i flera timmar som jag vill och kunde innan jag blev sjuk.

Därför letar jag efter en KK som vill träffas regelbundet och det är viktigt att inga känslor blandas in, det har jag inte lust med just nu. Jag ser bra ut och ser inte alls sjuk ut och jag klarar mej själv och allt det där, så jag behöver ingen som tar hand om mej mer än under täcket om man säger så.

Jag har som sagt en stor sexlust och det måste även du ha för att det ska fungera. Din ålder, tja, det spelar inte så stor roll, åldern är bara en siffra men helst ser jag att du är över 20 och under 50. Om du har sex med andra också så är kondom ett krav, annars kör vi utan kondom, jag är frisk, var och kollade mej för ett tag sen och har inte haft sex sen dess. Kyss och smek, vi ses snart.

Behöver en kille som kan jobba i sängen

6 kommentarer till “Behöver en kille som kan jobba i sängen

 • 28 november, 2020 at 00:42
  Permalink

  jag skulle gärna vara med en mogen sexig kvinna, jag vill att du ska njuta rejält, om och om igen
  hör gärna av dig
  puss

  Svara
 • 24 december, 2016 at 03:58
  Permalink

  Daniel bor i Eskilstuna 34 år.e säker på att vi kan hjälpa varandra.

  Svara
 • 17 december, 2016 at 23:02
  Permalink

  18 år från Stockholm, kontakta mig 😉

  Svara
 • 5 december, 2016 at 00:23
  Permalink

  Hej!

  Jag skulle mer än gärna få vara din kk, så var du bor är ju såklart lite avgörande. Jag är 37 från Uppsala.
  Jag är frisk och kry och renlig. 183cm och ca 91kg

  Hör av dig om det är intressant

  Svara
 • 1 december, 2016 at 00:35
  Permalink

  Tja!
  Hade nog kunnat passa bra 😉 Kille på 22 från Göteborg, tänkte vi kollar så det passar så långt så kan man fortsätta sen. Puss!

  Svara
 • 30 november, 2016 at 15:33
  Permalink

  Låter som att vi kan möjligen vara kompatibla tillsammans gällande vår lust och önskan.Om vi inte gör det så är det ju bara att tacka för oss och säga hejdå. Men ge mig ett möte och jag kommer “jobba” hårdare för dig än du ens kan tänka dig.

  Är 187cm lång och normalbyggd.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.