bestämd mogen damJag är en bestämd mogen dam som söker undergivna män i alla åldrar (minst 20 år) som jag kan dominera. Det gör inget om du är oerfaren, jag kan lära dej allt jag kan och det är en hel del.

Som person är jag, även utanför sängen väldigt dominant så du kan räkna med att jag kommer att bestämma allt och det måste du acceptera, kan du inte det behöver du inte anstränga dej att svara på min sexannons.

Du är en man som alltså är 20 år eller äldre, ditt civilstånd är för mej ointressant och du kontaktar mej snarast så vi kan börja njuta per omgående. Jag är 100% seriös och det är du också. 100% diskretion är ett krav!

Bestämd mogen dam söker undergiven man

4 kommentarer till “Bestämd mogen dam söker undergiven man

 • 25 januari, 2020 at 20:04
  Permalink

  Hej, jag är en 22 åring i norra Halland som är intresserad.

  Svara
 • 10 december, 2019 at 02:23
  Permalink

  Hej! Mycket undergiven och ödmjuk gentleman på 29 år här som älskar bestämda mogna Damer! Älskar att tjäna Kvinnor, låta Er använda mig och göra allt för att Ni ska få det så bekvämt som möjligt. Ni kommer alltid först för mig! Gillar att bara öppna dörrar åt Kvinnor, bära kassar, låta Er gå före mig i köer, erbjuda mig betala… Fantiserar om en mogen Dam som skulle gilla att använda mig som bärhjälp och bara gå framför mig som om jag inte fanns, vänta vid dörrar på att jag ska öppna dem åt Henne, använda mitt paraply medan jag blir blöt, sitta på mitt bröst för att slippa smutsa ned sig om det inte fanns nån bänk… Nån som går över hela mig och sitter på mitt ansikte, ger mig örfilar och river mig med naglarna, ber mig om tjänster och att fixa saker åt henne utan att tacka… En riktigt dominant Dam!

  Hör av dig om Du vill lära känna en riktigt dörrmatta till kille! Jag älskar när Kvinnor använder mig, ber om tjänster och bara går på mig lite sexigt som tack… Gärna med högklackat. 😉

  Svara
 • 17 november, 2019 at 02:04
  Permalink

  Hej

  Kontakta mig gärna. Undergiven man på 30 år, bor i Malmö.

  Svara
 • 28 november, 2017 at 14:09
  Permalink

  Hej!
  Jag är intresserad men frågan är om du är och hur långt bort du är?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.