kåta träffar på dagtidGuuuud nu är jag busig, jag är en gift kvinna och jag ska vänstra, jag bara måste ha kåta träffar på dagtid. Detta är så kittlande att det nästan går för mej bara av tanken mmmmmm. Att bedra maken ger mej inga som helst skuldkänslor, han är totalt ointresserad av mej, hans förlust helt enkelt. Tror faktiskt att han har en hemlig älskarinna. Men strunta i han, nu är jag på jakt, så se upp, du vet väl hur glupska mogna kvinnor är när dom är på jakt hehehehe.

Eftersom jag är en gift kvinna så är det under inga omständigheter aktuellt att lägga ut en bild här. Det får vi ta lite mer privat och bild på mitt ansikte får du aldrig men du får se mitt ansikte i webcam chatten. Jag ser okej ut, 161 cm lång, väger 54kg, kortklippt och fräsch. Har långa röda naglar som river skönt ;-). Vi snackar lite där och sen bestämmer vi en träff, om vi båda vill det och känner lust till varandra. Är du på G?

Diskreta kåta träffar dagtid med en gift kvinna, sugen?

5 kommentarer till “Diskreta kåta träffar dagtid med en gift kvinna, sugen?

 • Pingback:Mogen kvinna i mina bästa år söker en toyboy!

 • 1 juni, 2017 at 23:35
  Permalink

  Hej skulle vilja komma i kontakt med dig hör av dig

  Svara
 • 25 mars, 2017 at 09:59
  Permalink

  Hej skulle verkligen vilja träffa dig.
  Du verkar intressant. Jag älskar äldre kvinnor men har inte haft 6 med någon äldre kvinna. Jag har inte heller haft sex på fem år. Söker efter den RÄTTA!

  Hör jätte gärna av dig. Mvh

  Svara
 • 20 mars, 2017 at 01:58
  Permalink

  Hej där jag såg din annons och är intresserad vad jag läst. Jag är 22 år kille som tycker om äldre kvinnor. Jag är 183 och väger 75. Normal kropps byggnad.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.