jag naken och mogenÄr du en vän med tvål och vatten och kan du vara diskret och 100% seriös och gillar du det jag skriver så tycker jag att du ska svara mej. 35+ tjej i stockholms området som vill träffa just dej, jag gillar att klä mej i sexiga underkläder och visa upp mej för just dej.

Att stå på alla fyra gör mej otroligt upphetsad och tanken på att kanske just du står bakom och ska köra in din kuk djupt i mej gör mej ännu mer upphetsad. Vill du kanske ha mej som runkobjekt, det får du så gärna, helst när jag står på alla fyra och svankar och skjuter upp fittan så du tydligt kan se den bakifrån. Vad väntar du på? Jag är kåt nu och om du inte kommer och tar mej kanske nån annan gör det, skynda dej att svara så vi kan ses snart! Puss och kram från kåta tjejen!

Djupt djupt in – vill du?

9 kommentarer till “Djupt djupt in – vill du?

 • 10 maj, 2019 at 07:08
  Permalink

  Hej

  Är en singel kille som har ett psykiskt funktionshinder, berättar när vi träffas. Som gör att jag fortfarande är lite oerfaren. Är 30 plus. Skulle vilja träffa dig och du lär mig. I övrigt ordnade förhållanden och vän av tvål och vatten och diskretion är självklart. Hör gärna av dig.

  Kram

  T

  Svara
 • 10 maj, 2019 at 05:41
  Permalink

  Hej Jag är 33 år. Jag inte så mycket att säga. Har du provat Afrika???

  Svara
 • 9 maj, 2019 at 22:39
  Permalink

  26 åring här, är du intresserad av detta så kontakta mig! Hade varit mysigt 😉

  Svara
 • 9 maj, 2019 at 20:07
  Permalink

  Tja! Hör av dig. Lovar att du inte blir besviken.

  Svara
 • 9 maj, 2019 at 16:06
  Permalink

  25 år gammal kille från stockholm, jätttte intresserad 🙂

  Svara
 • 9 maj, 2019 at 10:39
  Permalink

  Hej,
  Behärska dig, inte kommer jag att gå rakt på saken, nej.
  Först måste man ju ha en god smak på tungan av vad man ser,
  och sedan ska man fortsätta vidare..

  skriv och föreställ dig fortsättningen….

  Svara
 • 9 maj, 2019 at 07:16
  Permalink

  Hej

  Jag heter Stefan är 53 år och finns i Stockholm. När jag ser din läckra bild och läser din text blir jag mycket nyfiken på dig och sugen att träffa dig för att ha det skönt och mysigt tillsammans.

  Är du sugen på att träffas maila mig på

  puss kram

  Stefan

  Svara
 • 9 maj, 2019 at 04:20
  Permalink

  Hej Robin 18 år från Stockholm här! Såg din annons och din bild och måste säga att jag blev grymt sugen på att ha dig på alla fyra framför mig slicka dig lite och sen köra in hela kuken direkt i dig bakifrån 😉

  Svara
 • 9 maj, 2019 at 00:38
  Permalink

  Hej, jag är en kille på 20 år och är väldigt intresserad utav att få träffa dig. Jag är väldigt öppensinnad och jordnära. Ren och rakad är jag alltid och varför inte ta en dusch tillsammans? 😉 Vill du vara diskret så har jag det största förståelse för och jag respekterar det. Jag är vältränad och frisk så det behöver du inte oroa dig över. Om jag passar in i vad du söker så är det bara att skriva tillbaka så får du veta mer om mig 😉

  Andre

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.