jag mogen och het

Jag är en precis lagom mogen kvinna som söker killar eller par för sköna dominant lekar och även vanlig sex, jag vill träffas på regelbunden basis. Jag njuter både att vara dominant men även undergiven, lite beroende på hur du själv är som person avgör det.

Är du nybörjare men är nyfiken på dominanta lekar så lär jag mer än gärna upp dej! Killar och par i åldrarna 25-50 kan svara, skriv en rad och berätta lite kort om dej själv så får vi se om du kan göra mej intresserad. Du är ren och fräsch, en dusch innan och efter naturligtvis, inga one night stand är av intresse, kådis är ett krav.

Dominanta lekar du och jag?
Etiketter:                 

3 kommentarer till “Dominanta lekar du och jag?

 • 31 augusti, 2019 at 17:59
  Permalink

  26 åring som alltid velat bli dominerad av en äldre kvinna. Är i övrigt en trevlig och stillsam kille som hoppas på svar/Nils

  Svara
 • 14 juli, 2015 at 16:02
  Permalink

  Hej, jag är en 18-årig kille från Göteborg som kan färdas runt denna trakten för att träffas, jag har ett nyfunnet intresse för mognare kvinnor och hade göra velat träffas för lite roligt i sängen. Jag är inte oskuld men är nybörjare och undergiven. Gillar att slicka fitta och att leka med den, gillar att tillfredställa så gott jag kan.
  Hör av dig vet ja 😉

  Mickey

  Svara
 • 27 februari, 2015 at 15:45
  Permalink

  Hej. Skulle du vilja träffas ?

  //Peter

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.