jag pullar fittan självJag är en erfaren tjej som vill ha kuk, om jag får uttrycka mej rakt upp och ner utan att linda in det i bomull? Det är nämligen sån jag här. Jag säger rakt ut vad jag vill ha och jag vill alltså ha kuk och jag vill ha det väldigt ofta!

Du bör vara nånstans mellan 30 och 55 år och kunna ta hand om min alltid välrakade kåta fitta. Jag är med på det mesta och är villig att prova allt utom toa för det tycker jag verkligen är äckligt, har aldrig provat och kommer ALDRIG att göra det heller!

Vore häftigt att hitta en eller flera kåta killar att träffa lite då och då. Jag är ganska erfaren och jag har haft en del sex och är öppensinnig och inte alls blyg. För att vi ska funka måste vår kemi stämma, sen om du har en gigantisk eller liten kuk, om du är tjock eller smal kvittar, det handlar om kemin och inte om ytan. Är trött på att pilla på mej själv så jag hoppas på snabb kontakt!!

Erfaren i södra sverige

5 kommentarer till “Erfaren i södra sverige

 • 1 februari, 2021 at 21:26
  Permalink

  Du låter verkligen som någon jag mer än gärna hjälper till att pilla på så du slipper göra det själv.

  Svara
 • 7 juni, 2015 at 02:09
  Permalink

  Hej. Både det jag läste å såg ser väldigt intressant ut. Jag e nog en normal svensson på 31 skulle.vara kul om vi kan få kontakt å se hur det funkar å kanske går vidare lr så.. Kram Micke

  Svara
 • 19 maj, 2015 at 19:19
  Permalink

  Hej!

  Här har du en kille på 50år som är villig att ta hand om både dig och din kåta och rakade fitta.

  Svara
 • 20 januari, 2015 at 19:26
  Permalink

  Hej

  Hör av dig så tar jag hand om din rakade fitta

  MVH D

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.