jag fläker upp mej nakenVad sägs om en frånskild och utsvulten milf? Har nu lämnat det trygga livet jag hade i min relation, det var mitt val och jag känner mej så nöjd med detta, friheten är total. Har varit i min förra relation sen jag var väldigt ung och nu är det dags att vidga sina vyer och njuta av friheten i några år innan jag är redo för något seriöst igen.

Har alltid varit sugen på yngre killar men aldrig haft och fått möjligheten att göra det och hoppas på tur nu. Drömmen är om du är en kille i åldern 20-30 och tänder på mogna kvinnor.

Jag ser bra ut för min ålder och ofta tror dom att jag är yngre än vad jag är. Försöker så gott jag kan hålla mej i form och lever ett sunt liv, är rökfri och tar ett glas vin ibland, annars ingen sprit och onyttigheter! Våra möten blir vår hemlighet, varken dina eller mina vänner får veta något, kan vi vara överens om det?!

Frånskild och utsvulten

3 kommentarer till “Frånskild och utsvulten

 • 10 augusti, 2019 at 15:20
  Permalink

  Hej. Här har du en utsvulten 50 åring om du vill.

  Svara
 • 4 januari, 2015 at 23:56
  Permalink

  Är en 18åring som tänder på mogna kvinnor. Rökfri och alkoholfri

  Svara
 • 2 januari, 2015 at 05:35
  Permalink

  Hej!! Såg dig och din annons och som fick mig iver pojk nyfiken…och du fångande både min uppmärksamhet och nyfikenhet 🙂 tror att om vi ses framöver ngn kväll så vet jag att jag kommer att ge dig ordentligt och mycket kuk i alla hål där du vill ha den 😉 är en riktigt het o tuff kille med båda benen kvar än så länge och på jorden. Är som en hingst kommer att ta dig både hårt o länge inne som ute och som har en riktig härlig & uthållig KUK MELLAN BENEN :-)) God jul puss på Fitttn

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.