gift mogen kvinna som söker killeHej här har ni en gift mogen kvinna som söker en skön kille som vill träffas för skön sex, helst regelbundna träffar! Det är så här, jag är gift och min make och jag har inget sexliv längre. Han har gett mej tillåtelse att träffa andra män men på ett villkor, att det sköts diskret och att ingen får veta något.

Vi kan såklart inte träffas hemma hos mej men jag kommer väldigt gärna hem till dej eller så kan vi ses på hotell? Jag har inte haft sex på över ett år nu så det börjar rinna över här hehe.

Vi har en lägenhet i södra Spanien så det är också ett alternativ om du tycker om att resa. Flyg ner dit är billigt, om vi sticker ner så står jag för flyget och för maten när vi är där nere. Fickpengar får du ha egna. Men att sticka dit kanske inte är aktuellt till en början men kanske när vi träffats några gånger? Vi får se, alternativet finns iallafall!

Jag är fräsch för min ålder (tycker jag själv)

Jag är ganska fräsch för min ålder och försöker att hålla kroppen i trim så gott det går med att träna och jogga. Min kropp är väl ganska normal, ja du ser själv. Inom sexbiten så är jag nog ganska normal men det är mycket jag är nyfiken på. Mitt sexliv i äktenskapet har inte varit så utsvävande utan mest samma gamla vanliga i alla år. Så om du har nåt förslag på något annorlunda så berätta för mej. Det är väldigt spännande att prova dejting online, det är numer så populärt! Ska bli spännande att se om detta fungerar!

Din ålder är inte så viktig men om jag ska vara ärlig så dras jag till unga män men även äldre män kan funka. Det beror inte på din ålder, mer på hur du är som person, det är viktigare än allt annat. När man fyllde 40 insåg man att åldern bara är en siffra ;-). Jag kan nog skriva hur mycket som helst men jag stoppar här och hoppas att nån svarar mej, så fortsätter vi snacka i chatten! Skriv och berätta lite om dej själv! Puss & Kram

ps. även tjejer och kvinnor kan svara, jag har alltid varit lite nyfiken på tjejer när det kommer till sex. ds.

Gift kvinna söker diskreta träffar!

7 kommentarer till “Gift kvinna söker diskreta träffar!

 • 13 juni, 2014 at 06:36
  Permalink

  Hej du, – ja vad ska man säga, – som du sa…. jag är i samma situation som du. Vill väldans gärna möta dej. Kommer ibland till syd Spanien på den kryssbåt jg är kapten på. Eller hemma i Nacka… 🙂
  Kram, T

  Svara
 • 2 januari, 2014 at 23:43
  Permalink

  Wow väldigt fin kropp. Ja ör singel och 30 år. Svara mig till min mail så kan du få bild på mig och vi kan se om vi vill träffas jag är 110% diskret så det behöver du inte oroa dig för

  Svara
 • 12 september, 2013 at 08:53
  Permalink

  Hej, en 19åring som tränar aktivt 5 dagar i veckan här, letar efter en mogen kvinna att ha sex regelbundet med. Är jag i rätt ålder för dig så släng iväg ett mail 😉

  Svara
 • 7 september, 2013 at 15:24
  Permalink

  Vilken fin kropp du har. Skulle va riktigt gott att slicka dig från musen och upp mellan dina skinkor medan du står på alla fyra. Kanske daska din häck lite samtidigt:)
  /Johan

  Svara
 • 4 september, 2013 at 21:23
  Permalink

  Hej!

  Det kommer va svårt att få din uppmärksamhet när så många andra kommer skriva till dig men jag får väl försöka 😉

  Är 25år och bor i Sthlm, glad, snäll, trevlig och normal 😛 (kan nog finnas ett och annat stolpskott här tyvärr…)
  185cm lång, brunt hår, melerade ögon, normalbygd
  Kommer sköta allt diskret, allt händer på dina villkor 🙂

  Lovar att du inte kommer att bli besviken om du hör av dig! 🙂

  Kram!

  Svara
 • 2 september, 2013 at 19:53
  Permalink

  hej jag är en kille på 25 som är singel mor i småland. Har ett eget boende skulle vara trevligt att träffa dig
  om du är intresserad kan du skriva till mig

  Svara
 • 2 september, 2013 at 09:38
  Permalink

  hello i saw your post and i am interesting to have a meeting with you, i also have a relation but my body and my sex ask more and my big wish is to have sex with a nice mature lady.

  so it can be good begine for us

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.