vill vara otrogenJag vill vara otrogen med dig, gärna så snart som möjligt, helst igår. Jag är så utsvulten och jag klarar det inte längre, det är oerhört jobbigt att vara utan sex och erotik så här länge. Min make och jag har i princip inget sexliv nuförtiden men jag har fortfarande lusten och därför söker jag någon att vara otrogen med. Våra möten sker 100% diskret och vi ses hemma hos dig om det är möjligt, annars hotell eller varför inte ute i naturen om vädret är bra. Och första gången vill jag inte ses hemma hos dej utan på en plats där det finns andra människor omkring oss. Som kvinna måste jag vara lite försiktig, men det förstår du nog!!

Jag som söker är en trevlig mogen kvinna i mina bästa år, jag har ett aktivt liv och försöker hålla mig i form även om det inte syns. Utseendemässigt är jag ingen skönhet men jag kan mina saker, var så säker. Det är väl inte bara det yttre som räknas? Eller? Själv har jag svårt att tända på en supersnygg man som har ett “fult” inre. Men det är nog så för de flesta, åtminstone för oss med fötterna stadigt på jorden. Så du man, gärna gift men inget krav, hör av dig så vi kan träffas snart, jag är mer än utsvulten och behöver dig NU!!!!

Unga män, mogna män, kraftiga män, smala män, stora och små kukar, jag är inte så kräsen. Det enda jag kräver är att du är en riktig man och uppför dig därefter! Återigen, ytan är som sagt bara en yta, jag tänder på personligheten, helheten helt enkelt. Ytliga personer klickar jag sällan med! Jag vill vara otrogen, det är mitt val, det är mitt liv, så du som har synpunkter på detta, behåll dom för dig själv, tack!

Gift kvinna som vill vara otrogen med dig – diskreta träffar nu

6 kommentarer till “Gift kvinna som vill vara otrogen med dig – diskreta träffar nu

 • 14 mars, 2021 at 23:34
  Permalink

  Mellan 30-40, lång, lugn, lyssnar på hur du vill ha det. Mellersta Sverige. Hör gärna av dig om det låter intressant

  Svara
 • Pingback:Min man är bortrest och nu ska jag vara otrogen!!

 • Pingback:Mogen kvinna söker en man för regelbundna sexträffar

 • 31 maj, 2018 at 22:16
  Permalink

  hej är en ung kille på 23 år som söker en mogen kvinna som kan lära upp mig.
  jag bor ute på landet så vi kan smyga ut i skogen och ha roligt 🙂

  Svara
 • 23 maj, 2018 at 08:05
  Permalink

  Hej. Läste din annons och vill gärna komma i kontakt med dig. Jag är en kille på 52 år som också söker efter en kvinna för sköna härliga möten. Skriv till min mejl och vi kan prata ostört där. Vill gärna träffa dig snart. Väntar på dig. Kram från Kent.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.