Jag är en gift kvinna som fyllt 50 men inte 55, jag är ute efter att träffa en man vid sidan om, 100% diskret med andra ord. Jag är inte bara kåt och behöver en rejäl omgång, jag vill ligga och kramas lite också, både före och efter.

Mitt utseende undrar du säkert över för jag vågar inte sätta in en bild här. Jag ser bra ut och ser yngre ut än jag är, klär mej modernt och sexigt vid rätt tillfälle och jag gillar att vara sexig under. Helst ser jag återkommande träffar men det är svårt att säga innan vi har träffats face to face. Är du också gift så är det helt perfekt men det är inget krav, det som är ett krav är att vi är 100% diskreta plus att kondom måste användas.

Vi ses hemma hos dej helst, men vi får se hur vi löser det om du också är gift/sambo! Män i alla åldrar kan höra av sej, dock måste du ha fyllt minst 20 år! Du som hör av dej har stil och finess och inte minst en styv stake som är redo att bestiga min kåta kropp, helst igår! Jag berättar mer om mej själv senare plus att du får en bild på mej då också. Kyss & smek!

Gift mogen kåt kramsjuk och sexig kvinna söker…..

4 kommentarer till “Gift mogen kåt kramsjuk och sexig kvinna söker…..

 • 1 juli, 2019 at 04:53
  Permalink

  Jag vill gärna bli din knullkompis.

  Svara
 • 7 december, 2016 at 21:11
  Permalink

  Låter intressant! Är 20 år och vill ha lite mognare kvinnor, hör av dig vid intresse.

  Svara
 • 24 september, 2016 at 22:07
  Permalink

  Jag är en intelligent 35-årig man men ett bra utseende. Äldre kvinnor frestar mig så. Hoppas att du svar.

  Svara
 • 24 september, 2016 at 02:11
  Permalink

  Låter ju som en härlig dröm o få kontakt med en mogen kvinna som vill både kelas mycket med mys o se vad som leda till den njutning du behöver verkar de som fastna direkt på dig o avgudar mogne kvinnor som kan sin sak o inte skäms o ta för sig!!! Skriv gärna tillbaka så vi kan ge de en chans iaf!! Kram e

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.