Jag är gift och kåt mogen kvinnaHeeej! Jag undrar om det finns någon het, trevlig ung man som skulle vilja träffa mig? Jag är gift och kåt mogen kvinna, man kan väl säga att vårt sexliv har stagnerat. Dessutom är min man borta mycket och jag saknar någon att dela sängen med.

Jag är mycket mer kåt nu än jag var när vi gifte oss, det känns som om jag nått den optimala åldern! Jag är väldigt väl bibehållen för min ålder om jag får säga det själv?! Vi fick aldrig några avkommor min man och jag, så några sådana spår på min kropp finns inte.

Vi har god ekonomi så jag behöver bara arbeta deltid, resten av tiden sköter jag om min kropp eller fixar med hemmet och trädgården. Det finns mycket tid att fundera och längta kan du tro. Ibland är jag ensam två veckor i taget. Det funkar inte för mig längre, jag vill ha närhet och kärlek och massor av heta stunder. Jag tror inte att det blir så bra om vi ses här hemma hos mig, vi bor i ett litet villaområde där alla känner alla och vi har naturligtvis hörntomten i vändzonen.

Är du också gift?

Just nu vet jag inte om jag vill ha en stadig hemlig älskare eller om vi bara träffas då och då, eller en gång. Zynkar vi och du tar hand om mig på rätt sätt så är det säkert läge för något regelbundet. Kanske är du också gift och känner att ni inte kommer någon vart i sexlivet längre. Eller så är du singel och gillar en mogen, fräsch kvinna att träffa lite då och då.

Du är drogfri och fräsch och taktfull och vet vad en kvinna vill ha. Över 30 måste du vara ifall jag ska svara dig! Kanske kan vi gå ut och äta en bit mat, känna oss för och sedan gå hem till dig jag behöver dig verkligen.

Gift och kåt söker ung man!

7 kommentarer till “Gift och kåt söker ung man!

 • 27 november, 2020 at 23:15
  Permalink

  hej. 33 årig kille som gärna har sex med äldre, hör gärna av dig ifall du är intresserad av att ses, jag är ledig då och då under veckorna, så nån dag kommer garanterat att passa.
  puss och kram

  Svara
 • 22 december, 2013 at 21:00
  Permalink

  21 år ******@****.com runkar till bilden av dig

  Svara
 • 31 augusti, 2013 at 19:02
  Permalink

  Hej jag är en 31 åring som tycker om äldre kvinnor.
  177 cm lång 80 kg, tränar mycket har en fin kropp.
  Kan skicka en bild om du vill.

  Svara
 • 26 augusti, 2013 at 18:31
  Permalink

  hej jag är en kille på 25 jag skalle järna träfa dig. skulle ha en trevlig kväll

  Svara
 • 25 augusti, 2013 at 01:45
  Permalink

  Heej! Jag är en kille på 20 år som skulle älska att träffa en vacker kvinna som du, jag bor ensam i en hyres lägenhet där vi skulle kunna vara för underbara stunder 😉 är det något du vill veta om mig skriv då till *******
  Puss :*

  Svara
 • 24 augusti, 2013 at 00:52
  Permalink

  Tja tycker det låter underbart !:) så skriv till mig så kanske vi kan njuta av det goda tsm:)

  Svara
 • 23 augusti, 2013 at 17:16
  Permalink

  hej jag är en kille på 25 år älskar sexyiga milfs. Äaltid kåt om du är dunt Värnamo trakten kan du hör av deg

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.