Tjena, alla kåta! Här har ni en gift kvinna som verkligen behöver rastas. Är helt ur gängorna, har snart torkat och växt igen, nåja det är inte riktigt så illa men det känns så. Trots att jag är gift så blir det nästan aldrig knulla av och jag tänker hitta nån som är mer aktiv än den man jag lever ihop med! Har en del krav men viktigast är att du är kåt och uthållig och kan tänka dej diskreta träffar med en gift kvinna.

en gift kvinna

Jag tror att du ska vara yngre och självfallet är du både renlig och diskret! Men i slutändan har åldern ingen egentlig betydelse, så din ålder är alltså ganska ointressant, finns annat som är viktigare. Du, bor som jag, i mellansverige, du kommer till mej, jag har tyvärr inte möjlighet att resa nån längre bit.

Våra träffar sker på hotell eller kanske utomhus om vädret tillåter det. Helst ser jag att du vill träffas mer än en gång, då det blir bäst så. Då lär vi känna varandra och kan lita på varandra på ett annat sätt. Kondom är ett krav naturligtvis. Fotto byter vi när vi fått kontakt och intresse uppstår. Av förklarliga skäl vill jag icke lägga upp en bild på mej här i offentligheten, jag är ju en gift kvinna.

Här finns en gift kvinna behöver rastas snarast möjligt

3 kommentarer till “Här finns en gift kvinna behöver rastas snarast möjligt

 • 3 mars, 2021 at 22:41
  Permalink

  Hör gärna av dig så får vi se om kemin sprakar till😘

  Svara
 • 12 mars, 2020 at 07:44
  Permalink

  Hej,
  Vi kan både ha det diskret och bor i mitten av Sverige så hör av dig gärna till mig

  Svara
 • 2 maj, 2018 at 00:31
  Permalink

  Hej
  Är 44 år och lider av samma sa som du 🙂 skulle vilja komma i kontakt med dig.
  Med vänlig hälsning,

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.