jag naken och mogenVill du ha mej fast jag är som gud skapade mej (nej jag är inte religös)??? Jag har inga fasta silikonbröst, jag har bröst som hänger lite men dom är charmiga ändå. Jag har inte löshår, lösnaglar och jag springer inte till solariet jämt och ständigt. Jag är väl vad man nuförtiden kallar en jordnära kvinna.

Jag sminkar mej sällan men är såklart fräsch och luktar gott! Jag är emot att man ändrar på kroppen, typ botoxar och sånt, jag är ingen ungdom längre men jag tycker en person är vacker som den är, varför manipulera med naturen, känns bara helt onödigt.

Hur som helst så söker jag en man som attraheras av jordnära kvinnor. Jag är mej själv, kan inte vara någon annan, hade blett så konstigt då. Jag söker en relation, först och främst en sexuell relation men är öppen för mer om det utvecklar sej åt det hållet.

Du som skriver måste vara singel och vara en ärlig person och du måste våga ses IRL ganska direkt efter vi fått kontakt. Ja om vi båda vill och känner att det kan bli nåt vettigt med vår dejt. Resten tar vi som det kommer, är något meningen brukar det bli så också. Tjingeling!

Här finns jag, vill du ha mej???

4 kommentarer till “Här finns jag, vill du ha mej???

 • 18 april, 2014 at 09:45
  Permalink

  Hej! Jag är en kille på 19 år som gärna skulle vilja träffa dig, jag gillar det du säger att du är en jordnära kvinna världen kan inte få för många! Jag är en latino med klass säger dom haha, det är för att jag kan ta hand om tjejen jag är med men jag har aldrig varit med en mogen kvinna så du skulle va min första hör av dig guapa :*

  Svara
 • 1 april, 2014 at 18:37
  Permalink

  ojoj..vilken vacker och sexigaste kvinna jag vill ha gärna kan du smsa mig
  *****

  Svara
 • 25 mars, 2014 at 21:11
  Permalink

  Hej.vackra kvinna 44-årig jämte som söker en naturligt vacker kvinna som dej.hör av dej

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.