Har svårt att hitta den perfekta sexdejtenJag har försökt och försökt att hitta den perfekta sexdejten men inte f-n har jag lyckats med det. Hur gör man för att yngre seriösa killar ska svara???? Jag har haft kontakt med flera stycken men dom drar sej ur i sista sekunden de flesta, eller så vill dom bara ha en chattvän och nu börjar jag tröttna. Kanske vill dom men dom vågar inte träffa en mogen kvinna?? Jag gör ett nytt försök och hoppas på tur denna gången!!!

Killen jag söker ska ha detta: max 30 år, minst 18cm kuk och gärna grov, uthållig eller kunna flera gånger, 100% seriös, ärlig och rak, oblyg, omtänksam, vågar prova nya saker i sängen, du ställer inga krav på mej, mitt utseende tilltalar dej, ditt utseende tilltalar mej. Det gör inget om du är oerfaren, jag lovar att lära upp dej!

Självklart ska du gilla det du ser och det du läser. Du får gärna vara lite dominant under täcket men inte extremt dominant, sådär lite lagom. Om jag vill ha ett fast förhållande? NEJ jag trivs mycket bra med att vara ensamstående. Det du ser, det är det du får, varken mer eller mindre. Ja då är det väl bara att vänta och se om någon hör av sej och vågar fullfölja och träffas i verkligheten.

Har svårt att hitta den perfekta sexdejten

9 kommentarer till “Har svårt att hitta den perfekta sexdejten

 • 20 november, 2015 at 14:43
  Permalink

  Hej! Är 21 år och är sugen på en äldre kvinna som vill lära mig allt hon kan. Hör av dig sötnos 🙂

  Svara
 • 3 november, 2015 at 08:44
  Permalink

  Jag är seriös och vill träffas är en 19 årig kille som älskar äldre kvinnor! Hoppas du vill träffas! Puss! ?

  Svara
 • 16 oktober, 2015 at 23:19
  Permalink

  Hör av dig för en seriös ungdom

  Svara
 • 16 oktober, 2015 at 16:12
  Permalink

  Tjena! *r en 20 årig kille som verkligen vill träffa en mogen kvinna. är 195 cm och har normal kroppsbyggnad. skulle gärna vilja ha ett svar!

  Svara
 • 11 oktober, 2015 at 21:28
  Permalink

  Du kan prova mig babe. Jag lovar dig att du ska få den bästa sex tider med mig

  Svara
 • 5 oktober, 2015 at 15:05
  Permalink

  Är en 18 årig kille, du verkar intressant skriv om de finns intresse

  Svara
 • 4 oktober, 2015 at 12:09
  Permalink

  Oerfaren kille på 18 vintrar här. Det har länge varit en dröm för mig att ha heta träffar med en mogen kvinna som vet vad hon vill i sängen.
  Själv är jag 190 cm lång och har en normal kroppsbyggnad.
  Väntar ivrigt på svar 🙂

  Svara
 • 1 oktober, 2015 at 12:26
  Permalink

  Tjena jag är en kille som är 28 år och gillar det jag läser och det jag ser. har en stånde kuk som orkar länge och är villig hör av dig så byter vi lite meninga och kanske nån bild sen kan vi ses 😉

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.