Här har ni en helt vanlig kvinna som längtar efter manligt sällskap. Det jag söker är en KK, iallfall till en början. Är en enkel person som för det mesta tycker att livet är underbart. Det blir liksom vad man gör det till. Jag har haft ett par stadiga förhållande men alltid bott själv och lite känns det nu som om det kanske kan ändras. Man blir ju inte yngre och tiden forsar fram.

Men men det återstår att se och framtiden får utvisa hur det blir med den saken. Men under tiden så vill jag ha det riktigt skönt och njuta av allt som man kan njuta av. Det innebär bland annat att jag vill ha sex! Så är du en man på runt 40 så tveka inte att höra av dej! Jag tror att vi kan få många härliga stunder. Vi behöver inte bestämma någonting utan bara tar det som det kommer.

Så jag hoppas ju att du är ärlig när du säger att du är singel, icke singlar är alltså inte av intresse! Just med tanke på att jag börjar känna lite längtan åt ett förhållande. Kanske t.o.m bli sambo så småningom. Men sånt där är inget jag planerar för nu utan nu vill jag först och främst ha en sängkamrat som kan hålla om mej och som jag kan busa med! Hör gärna av dej om du gillar du läser min annons på sexbloggarna!

Helt vanlig kvinna söker en KK och kanske mer
Etiketter:     

4 kommentarer till “Helt vanlig kvinna söker en KK och kanske mer

 • 2 januari, 2016 at 10:49
  Permalink

  Hej jag träffas gärna över en fika/James.

  Svara
 • 13 november, 2015 at 18:08
  Permalink

  Hej,
  Jag är en single från Stockholm. 27 år gammal.Högutbildad.

  Svara
 • 8 november, 2015 at 23:48
  Permalink

  Hej,
  Jag är single. Kanse det är börjen av våra förhållande.
  Vi hörs

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *