Heta sexträffar under vardagskvällar

Söker kontakt med en lättsam, trevlig och intelligent kille för heta sexträffar. Jag lever i en hotwife relation och söker efter någon här med min sambos vetskap och godkännande. För tillfället så veckopendlar jag och söker därför någon jag kan fördriva en vardagskväll med då och då, någon som jag kan berätta om för min sambo.

Jag söker dig kille som är singel, rök- och snusfri, som är redo för en träff men som förstår vikten av att kunna kommunicera och lära känna varandra en del dessförinnan. Då jag söker något på en potentiellt längre sikt, är jag noga med vem jag träffar och att vi förstår varandra fullt ut. Spontana bootycalls från främlingar är inte riktigt min grej och kommer inte att leda till något.

Jag tänder på män som är lite längre än jag, och som är slanka/normalbyggda/vältränade. Skägg/mustasch/annan tramsig ansiktsbehåring/kraftig kroppsbesiktning går helt bort – ansiktsfrisyrer är inte något meriterande hos mig. Renrakat tycker jag är sexigt, både i ansiktet och intimt.

Kondom vid penetrerande sex är för mig en självklarhet, och jag är inte särskilt intresserad av hur mycket sperma eller ofta du sprutar. Det som däremot är intressant för mig är njutningen vi tillsammans kan skapa.

Har du en hel del humor, självdistans och en förmåga att vara lyhörd samt matchar det jag söker i övrigt så kanske vi kan ha en hel del kul ihop. Skriv gärna ett svar till mig i så fall och berätta lite om dig som kan göra mig intresserad av att få veta mer. Söker kontakt med killar som finns tillräckligt nära för att träffar ska kunna ske utan problem på vardagskvällar. Bor du till exempel i Malmö eller Göteborg så är du ju inte direkt aktuell. Jag åker inte mer än max en timme för att träffas, men helst ser jag att du finns betydligt närmare än så.

Självklart verifierar vi oss innan vi träffas. Jag är inte intresserad av att finnas med i främlingars adressböcker här, bilder byter vi via kik om ett intresse finns. Är du inte beredd att visa upp en ansiktsbild och bild på kroppen innan en träff så behöver du inte svara. Undanber mig kukbilder, de är inte av intresse för mig. Börja ditt brev med ordet ”nyckelpiga” så vet jag att du i alla fall har läst den här meningen och förhoppningsvis resten.

Heta sexträffar under vardagskvällar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.