Jag är sugen på att testa tjejsexFinns det någon tjej eller kvinna här som vill ta min oskuld när det gäller tjejsex? Jag har aldrig provat men fantiserar om det jämt, jag är så nyfiken men aldrig vågat ta steget. Även om jag vet att många av polarna har haft tjejsex så vågar jag inte ta steget, jag är väl lite blyg.

Sen vill jag inte göra det med polarna, för mej känns det bäst att göra det med någon okänd tjej eller kvinna. Jag är som sagt helt nybörjare och du behöver inte vara erfaren, bara du också är lika sugen på det som jag är.

Vi kan träffas hemma hos mej, det funkar bra, men första gången tycker jag att vi ska ta en fika på stan och snacka lite och känna av om vi tänder på varandra. Helst ska du inte vara allt för gammal men annars har åldern ingen betydelse.

Helst ska du vara helrakad eller bara ha en liten tofs och tjejer som är allt för kraftiga tror jag inte skulle funka. Annars är jag öppen för förslag. Hör av dej, jag väntar och längtar, blir lite våt bara av att skriva denna sexannonsen *ler*. Puss och kram från mej.

Jag är sugen på att testa tjejsex

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.