går_igång_på_nylonJag är en kåt kvinna som går igång på nylon det är bara så och I love it. Jag vill träffa en man som också går igång på nylon och sexiga underkläder, men det gör väl alla män?! Gör inget om du är gift och lite äldre, det är bara en sexpartner som jag söker, någon likasinnad, åldern spelar alltså ingen roll!

När jag tar på mej tex. min catsuit eller kanske ett par helt vanliga strumpbyxor så känner jag mej så sexig. Blir kåt också, det är sjukt jobbigt men det är samtidigt härligt. Om jag får visa upp mej för en man som jag attraheras av och om han gillar det han ser så vet jag inte vad som händer “L”.

Jag bor i egen lya och vi kan träffas hemma hos mej, men första gången ses vi på stan bland annat folk. Jag hade tänkte mej regelbundna träffar med en och samma man! Jag kan ses på kvällar och helger, börjar gärna med en god middag lika gärna som vi går igång direkt, vad tycker du, låter detta lockande? Jag är kräsen och träffar bara män som tilltalar mej både fysiskt och mentalt! Så ytan plus insidan = attraktion i mina ögon. Inga krav, bara njutning, är vi överens?! Ses snart hoppas jag, kramkram!

Jag går igång på nylon söker likasinnade killar

3 kommentarer till “Jag går igång på nylon söker likasinnade killar

 • 4 april, 2015 at 08:38
  Permalink

  Hej wow vilken sexig bild du har

  Svara
 • 20 juni, 2014 at 19:56
  Permalink

  Jag går också igång på nylon! Bjuder gärna på en go midda med en härlig efterrätt! hör av dig så kan vi pratas vidare om en träff!

  Svara
 • 20 juni, 2014 at 12:40
  Permalink

  Hur gamal måste man vara? 🙂 var bor du för jag vill träfa dig 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Lydia (33)