sexlustenJag trodde aldrig det skulle kunna ske, men jag har börjat tappa sexlusten. Det är så konstigt, jag har alltid haft extremt hög sexlust, hur kan det bara bli så här? Jag vill ha tillbaka lusten för jag trivs inte alls så som det är nu. Jag är en mogen kvinna och numera lever jag singelliv och njuter av varje sekund.

Jag är lite äldre som sagt och kroppen börjar dala utseendemässigt, jag duger nog men det är väl precis. Kanske är det en orsak, vad vet jag?! Självförtroendet är där men ändå inte till 100%, svårt att förklara. Men har man varit attraktiv i större delen av sitt liv och sen när man börjar åldras så försvinner lite av det självförtroendet. Det är väl mest det som är på ytan som besvärar mej, är svårt att göra något åt det. Kunde kanske gjort massa skönhets operationer, men, nej tack, det skulle aldrig falla mej in.

Jag söker män som vill träffas helt förutsättningslöst och sen får vi se hur det blir. Jag kan redan nu säga att det är inget fast förhållande jag söker, endast sköna och förhoppningsvis roliga träffar. Är lite nyfiken på yngre men det är inget krav. Så du seriösa man som vill hjälpa mej att hitta den bort tappade sexlusten, hör av dej, jag finns här och behöver dej!!!!!

Jag har nog börjat tappa sexlusten – behöver hjälp

4 kommentarer till “Jag har nog börjat tappa sexlusten – behöver hjälp

 • 29 juni, 2017 at 19:42
  Permalink

  Hej hör gärna av dig till mig på mailen så kan vi ju ta och ses snart

  Svara
 • 11 juni, 2017 at 19:50
  Permalink

  Hej! Jag skulle tänka mig att träffa dig och hjälpa dig att hitta tillbaka ditt sexlust! Skriv på mailen om du är intresserad. Berättar mer om mig själv också!

  Svara
 • 11 juni, 2017 at 14:26
  Permalink

  Hej
  Ung oerfaren kille på snart 19 år skulle jättegärna träffa dig och försöka få tillbaka din sexlust.
  Hör gärna av dig om du är intresserad

  Svara
 • 11 juni, 2017 at 00:44
  Permalink

  hej på dig, 20 år gammal kille som bor i stockholmstrakterna, tycker du ser jättebra ut.
  Hör av dig så får vi se vart det leder

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *