Hallå, här har du en lagom mogen kvinna, jag har passerat 40 precis och känner mej mer sugen än någonsin. Har varit singel i några år nu och har väl inte direkt haft några dejter, kanske några men inget allvarligt. Jag har fått smak på yngre killar, typ i 25 års åldern och ni är så underbara, snygga, sexiga och bara bäst i sängen.

Ja, faktiskt så var den killen jag träffade för nåt år sen helt perfekt i sängen, jag trodde inte det eftersom han bara var 23 år då, men han var en gud. Det var bara en engångsträff och jag har inte träffat han igen. Hur som helst, han gav mej mersmak och nu vill jag träffa en yngre kille igen. Vi ska bara ha sex, massor av sex, vi kan ses hemma hos mej för jag bor själv. Kraven jag har på dej är, du är singel, fräsch, gärna välutrustad, du tramsar inte utan uppför dej och du tilltalar mej.

Vi ses på någon neutral plats första gången, vi tjejer måste vara försiktiga, det finns mycket konstigt folk på nätet. Jag känner av ganska snabbt när vi står öga mot öga om du är seriös eller inte! Gillar du en lagom mogen kvinna, som är sprallig så hör av dej så får vi se vad det blir av detta. Ja, just det, bilder byter vi sen, jag vill inte lägga ut en bild här offentligt. Tjingeling!

Kåt och lagom mogen kvinna söker lammkött

7 kommentarer till “Kåt och lagom mogen kvinna söker lammkött

 • 6 juli, 2016 at 12:24
  Permalink

  Kille 21 as kåt bor i Gävle

  Svara
 • 27 maj, 2016 at 16:49
  Permalink

  Bor i Malmö. Kan vi ses? 18 år.

  Svara
 • 4 april, 2016 at 16:45
  Permalink

  Hej fina damen är otroligt sugen skriv tillbaka för nummer. Är en ung kille på 18 år är enligt andra helt okej attraktivt så hör gärna av dej

  Svara
 • 4 april, 2016 at 08:43
  Permalink

  Hej!
  Jag heter Sebastian och är 26 år 🙂 Jag bor i Skåne, men kan ta mig om det skulle behövas 🙂 Jag vill gärna få en kontakt med dig, prata och sen kanske träffas, om det känns rätt! Jag är lugn och snäll, men har lite bad boy look, med en del tatueringar 🙂 är ganska smal, men vältränad 🙂 Hör av dig om det känns som du skulle vilja veta mer om mig 🙂
  Kram

  Svara
 • 8 mars, 2016 at 22:25
  Permalink

  HejHej du fantastiskta tjej! 🙂

  Kort och konsist här.kille som arbetar som handläggare, i studier på Magisternivå och älskar njutningen av livet absolut. Älskar din presentation vilket är i likhet med mitt.

  Så hör av dig vid intresse heting! 🙂
  Kram kram och önskar allt gott tills vi hörs.

  Svara
 • 25 februari, 2016 at 17:49
  Permalink

  Hej!
  25-årig kille här, gillar lite äldre.

  Svara
 • 20 februari, 2016 at 18:11
  Permalink

  Dominera mig om du vill! 20 år och behöver lära upp mig. Så sugen att det är jobbigt.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.