kvinna kring 40Hejsan! Jag är en mogen kvinna kring 40. Jag ser väl helt okej ut, varken snygg eller ful. Jag har ingen perfekt kropp, åren sätter sina spår. Men på insidan är jag fortfarande ung, men det säger väl alla mogna kvinnor *skratt*. Jag söker på detta sätt en trevlig kille, gärna yngre att ha skön sex med, gärna mjukt och mysigt. Jag gillar inte det hårda och tuffa sexet, det är inte alls upphetsande.

Men mjukt och fint är härligt, gärna lite erotisk massage med nån skön väldoftande massageolja. Långa härliga förspel där man håller sej så länge det går, det ger iallafall mej maximal njutning. Jag vet av erfarenhet att man kan ha skön och passionerad sex utan att blanda in känslor i det hela, det fungerar utmärkt. Jag har gjort det tidigare och vill göra det igen. Vill du?

Kan vi vara vänner också?

Det är ett plus om vi kan vara vänner också, inte så att vi umgås men vi ska åtminstone kunna sitta och snacka lite över en kopp kaffe, ja typ nåt sånt. Men vem vet, vi kanske blir vänner också och umgås lite mer än så? Dock vill jag inte ha nåt förhållande, det finns ingen tid för det i mitt liv just nu. Men sex har jag massor av tid till.

Jag hade tänkt mej att vi ses på nåt café eller liknande när vi träffas första gången. Jag vill inte att vi ses hemma hos nån, vi kvinnor måste vara försiktiga. Det finns så mycket konstigt folk på nätet och för att ta reda på om du är seriös och verkligen vill träffas. Man kan lära känna varandra lite på nätet men att träffas face to face säger mycket mera.

Jag vill inte sitta och chatta på nätet i evigheter utan jag vill träffas ganska snart, så fort tycke uppstår. Om vi trivs tillsammans hoppas jag att vi kan ses lite mer regelbundet, intresserad? Hör då av dej så snackar vi vidare på chatten. Kram

Kvinna kring 40 söker en trevlig kille

6 kommentarer till “Kvinna kring 40 söker en trevlig kille

 • 28 maj, 2014 at 18:27
  Permalink

  Hej jag är en kille 20 år gammal jag vill göra allt, men jag vill inte en relation
  Mitt telefonnummer är

  Svara
 • 28 maj, 2014 at 18:25
  Permalink

  Hej jag är en kille 20 år gammal jag vill göra allt, men jag vill inte en relation

  Svara
 • 13 oktober, 2013 at 09:50
  Permalink

  ja du. lite synd att du har haft sex utan känslor…

  Svara
 • 13 oktober, 2013 at 09:41
  Permalink

  bara ring. 076-******. skulle va helt nöjd med att bara knulla dej.

  Svara
 • 14 september, 2013 at 14:44
  Permalink

  Hej! Jag är 20 år, rätt vältränad, tvättbräda etc. Jag är erfaren, vet hur man tar hand om kvinnor om man säger så 😉 skriv ett mail till ******* om du är sugen, så kan vi byta bilder o se vad som händer! 🙂

  Svara
 • 13 september, 2013 at 12:03
  Permalink

  Hejsan, en 19årig kille här som skulle vilja träffa en mogen kvinna! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.