lagom mogen kvinnaHej alla killar här har ni en lagom mogen kvinna som söker en lagom mogen kille. Nu handlar detta inte om ålder utan om mognad, så din ålder är alltså helt ointressant.

Jag är väl inte så gammal åldersmässigt men jag är en lagom mogen kvinna i sina bästa år, exakt hur gammal jag är berättar jag inte här. Åldern är bara en siffra och helt ointressant för mej, du ska tycka som jag.

Det jag söker är både en vän och en älskare, någon att ha kul med, någon att njuta tillsammans med. En knullkompis kan man väl säga, som det känns just nu, när våren är här och sommaren är på G så känns det inte så troligt att jag vill inleda nåt seriöst förhållande. Det är ju nu man ska leva livet och ha kul utan att behöva ta hänsyn till nån utan bara njuta av nuet och det är det jag ska göra, i fulla drag, vill du hänga på?

Jag är ganska sprallig, gillar galna upptåg och jag är mycket spontan. Jag gillar att gå på nakenbad men det är sällan jag får nån att hänga med så jag brukar tyvärr få gå till vanliga stranden, så gillar du också att vara naken i naturen så är det ett plus. I övrigt så lever jag ett ordnat liv med jobb, vänner och hobbies och har inga problem utan är väl en helt vanlig Svensson skulle jag tro.

Känner du att du och jag kan ha kul och skönt tillsammans så hoppas jag att du skriver en rad så tar vi det till nästa steg om vi båda vill det. Kram

Lagom mogen kvinna söker lagom mogen kille

5 kommentarer till “Lagom mogen kvinna söker lagom mogen kille

 • 10 december, 2019 at 00:55
  Permalink

  Jag vill träffa dig… hör av dig / 38 årig dalmas

  Svara
 • 10 december, 2019 at 00:51
  Permalink

  Jag är ditt val. Kommer inte göra dig besviken. Hör av dig / 38 årig dalmas

  Svara
 • 10 december, 2019 at 00:10
  Permalink

  Här har du en 38 åring att njuta ihop med om du vill?

  Svara
 • 5 december, 2019 at 18:40
  Permalink

  vilken het kvinna du verkar är! skulle gärna vilja få kontakt med dig så Maila mig gärna

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.