mogen het milfFinnes: Lekfull och eldig kvinna, ogift och fri och villig att prova det mesta (utom toa). Önskas: Kraftfull man, ålder ointressant, med hår på bröstet, gärna med tatueringar. Du ska klara av att ta hand om en riktig kvinna och ge mej det jag behöver. Gillar att klä mej sexigt och det brukar uppskattas. Inslag av dominans i våra lekar är välkommet, jag gillar det i måttliga doser, inte allt för mycket och allt för avancerat med andra ord.

Även långa och sköna förspel uppskattar jag men även snabba påsättningar ibland. Diskreta träffar en till två gånger i veckan är det jag vill ha och behöver, kan ses lite när som på dygnet, beroende på hur jag arbetar. Gillar du en mogen kvinna, en skön milf så tror jag att du blir nöjd med mej, men vi får se! Vi tar ett snack i chatten och känner av var vi står!

Lekfull kvinna söker

5 kommentarer till “Lekfull kvinna söker

 • 16 september, 2015 at 02:33
  Permalink

  Hej
  En riktigt sexig kvinna. Blir stenhård av att se din bild.
  Jag är en kille på 29 år, gaddad och hår på bröstet.
  Hör gärna av dig.

  Svara
 • 15 juni, 2015 at 10:20
  Permalink

  Skulle gärna vilja hjälpa dig!! Så maila mig om du vill. Kram

  Svara
 • 10 mars, 2015 at 11:12
  Permalink

  Hejdu såg het ut tyvärr har jag inga gaddningar men hår på bröstet men är maskulin och kåt. Du ser riktigt bra ut med fina bröst och en inbjudande fitta. Ligger och fantiserar om hur det skulle va och slicka den och blev stenhård direkt, vore upphetsande och runka av mig själv när du sitter bredvid och tittar på, vore kul och sex chatta med dig.
  Erik 45

  Svara
 • 27 februari, 2015 at 15:48
  Permalink

  Hej.

  Det skulle var väldigt trevligt att träffa dig.

  Hoppa att vi hörs.

  //Peter

  Svara
 • 26 februari, 2015 at 06:33
  Permalink

  Tjena jag tror jag kan hjälpa dig hör av dig. jag har gaddninga och hårt på bröstet Hör av dig massor med smek och slick

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.