Jag är sugen, är äldre mogen kvinnaJag är sugen och vem är jag då? Jo, jag är en äldre mogen kvinna som är gift sen många år tillbaka. Min make och jag har inget sexliv längre, han säger att jag inte är attraktiv längre. Ja det är sant, han säger faktiskt det. Jag blir såklart lessen samtidigt som jag faktiskt inser att jag inte är speciellt sexig och attraktiv längre. Brösten hänger, rulsor på magen, rynkor lite överallt, ja så blir det väl med åren Men jag är trots det en kvinna med sexuella lustar och känslor. Jag tror inte maken skulle bry sej om han visste att jag träffade någon annan. Jag bryr mej inte om att säga nåt, han vill ändå inte ha mej, det har han varit tydlig med.

Gift och jag söker en hemlig älskare

Nu ska han resa bort i sitt arbete och blir borta en hel vecka så då passar jag på. Verkar som han ska göra det lite då och då framöver. Skönt att få vara lite ensam faktiskt. Men när katten är borta dansar råttorna på bordet sägs det och det stämmer!! Därför söker jag en man som vill träffas och göra det skönt för mej, ja och jag vill göra det skönt för dej. Allt måste ske ytterst diskret som du nog förstår. Därför tror jag att dejting online kan vara ett bra alternativ. Vi kan träffas hos mej den tid maken är bortrest men om vi ska ses fler gånger får mötena ske hos dej. Jag söker enbart sex och jag tänker inte skilja mej. Jag har alltid drömt om att ha sex med en ung och fräsch man. Men det är inget krav, din ålder spelar ingen roll, jag har förstått att jag inte kan vara kräsen, men det ska finnas en kemi mellan oss för att det ska fungera.

Maken är bortrest och jag är sugen =)

6 kommentarer till “Maken är bortrest och jag är sugen =)

 • 2 januari, 2014 at 22:14
  Permalink

  Ja älskar mogna kvinnor som vet vad dom vill och du får mig oerhört kåt när ja läser det du skriver hjälper gärna dig att få dwt skönt hör av dig från en kåt 30 årig kille

  Svara
 • 12 december, 2013 at 10:03
  Permalink

  Hej!
  Jag är en kille som saknar lite spänning.
  Seriös trevlig fräsch. Diskret.
  Se
  Du vågar svara bits inte.

  Svara
 • 19 november, 2013 at 21:54
  Permalink

  Hej! Jag träffar gärna dig och ger dig den njutning du söker. Jag älskar mogna kvinnor som vet vad de vill:)

  Svara
 • 19 november, 2013 at 14:39
  Permalink

  jag är en 29 kille som drömmar att träffa en mogna fin kvinna som du.

  du är min typ kvinna som jag tänder mogna kvinnor.

  kontakta mig en svart man

  Svara
 • 19 november, 2013 at 07:10
  Permalink

  Hej kåtis 😉 Blir mysigt sugen på att få se min hårda vän glida in i din härligt heta mus!
  Puss på låret 😉

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.