medelålders kvinnaHejsan alla! Här har ni en medelålders kvinna som är trött på att leva ensam och vara utan närhet och sex. Efter några år av ensamhet har jag tröttnat och längtar efter tvåsamhet. Utelivet lockar inte längre. Och jag känner jag är lite för gammal för att gå på krogen. Plus att vännerna sällan går ut, så jag har ingen att gå ut med även om jag ville.

Jag är social och trevlig, en lagom mogen kvinna och med en livserfarenhet i bagaget. Du bör vara en medelålders man som också är trött på ensamheten och söker tvåsamheten. Jag är en helt vanlig människa, med alla normala behov som man kan ha. Jobbar schemalagt och bor ensam i mitt lilla hus på landet. Jag är flyttbar om du är riktigt speciell och är du bunden till den platsen där du bor så är det inte omöjligt att jag kan komma till dej.

Sex är fortfarande en viktig del av livet så toppen om du också tycker det. En annan viktig del av livet är att vi är bästa vänner och har kul tillsammans och ungefär samma åsikter. Jag har lärt mej att man inte ska ta livet för givet utan njuta av varenda stund och må bra. Jag chansar och hoppas att här finns någon som delar mina tankar och vill höra av sej! MVH.

Medelålders kvinna söker en partner för sex och närhet

En kommentar till “Medelålders kvinna söker en partner för sex och närhet

 • 3 september, 2019 at 22:31
  Permalink

  Hej
  Hör av dig så kan vi träffas och se om vi om vi kan få till det jag lever själv har ett aktivt liv med fritids intresse n
  Men närhet och sex är viktigt och ha någon att hålla om
  Peter

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.