glad kåt, mjuk och go kvinnaHallå jag är en trevlig och glad kåt, mjuk och go kvinna. Jag vill träffa en man som uppskattar en kvinna med hull. Är väl ingen tjockis direkt men några kilo för mycket har jag allt. Så det måste du tända på för att det ska funka. Jag trivs med mej själv och min kropp och känner mej väldigt attraktiv och sexig!

Jag har ett sexbehov utöver det vanliga så därför söker jag en kåt kille på detta sättet. Jag har tidigare haft en KK som jag träffade några gånger i veckan men han har tyvärr flyttat. Så nu har jag ingen att träffa, det är lite jobbigt, mina lustar är ju kvar och otillfredsställda.

Visst funkar det att fixa allt själv (att knulla med en dildo i all ära) men det ger mej inte den tillfredsställelse som jag bara måste ha. Därför behöver jag dej, helst så snart som möjligt, innan jag spricker hehe. Hoppas du trevliga och kåta kille finns som tänder på mej finns därute, och att du vågar träffas i verkligheten. Jag vill inte sitta i chatten och chatta i all evighet, det tillfredsställer inte mej. Vi ses snart hoppas jag!!!!

Mjuk och go kvinna söker någon….

4 kommentarer till “Mjuk och go kvinna söker någon….

 • 8 november, 2013 at 12:36
  Permalink

  Hej! Jag är en 18 årig kille och uppskattar en kvinna med hull. Hör gärna av dig här ************

  Svara
 • 15 oktober, 2013 at 11:40
  Permalink

  Hej är en ung kille som söker sitt roliga och jag kände hur din annons klickade rejält så hör gärna av dig

  Svara
 • 13 oktober, 2013 at 21:17
  Permalink

  Hej sexig. Jag är en ung man som söker äldre heta kvinnor. Kontakta mig på ***** göt mer info.

  Mvh
  John

  Svara
 • 6 oktober, 2013 at 14:11
  Permalink

  Hej! Fann din annons och kände direkt att det klickade. Jag är en ung kille med fötterna på jorden och har alltid drömt om att få ta hand om en äldre och mogen kvinna. Jag gillar grejen att du har ett “sexbehov utöver det vanliga” – känns som jag är svaret på din tillfredsställelse! Skriv gärna tillbaka så kan jag berätta mer! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.