snabbt knullHejsan, är det någon trevlig man som vill träffa en mogen blyg kvinna? Jag har svårt att ta kontakt med okända personer och i synnerhet med män, jag klarar inte av det. Det är precis som nån spärr sätter upp sej, vilket är hemskt besvärande. Det jag söker är sällskap till att börja med, så att börja med vänskap tror jag är en bra början. Om det uppstår “ljuv musik” så är det bara trevligt och det är det jag hoppas på men jag vågar inte hoppas för mycket.

Jag är en kvinna som levt ensam nästan hela livet med undantag för ett tiotal år som sambo. Så ensamheten är jag van vid men nu känner jag att det hade varit härligt att vara två. Om tycke uppstår så tänker jag att vi kan vara särbo, det skulle nog passa mej alldeles perfekt, så känns det nu åtminstone. Dock har jag som sagt inga stora förhoppningar på att jag ska finna mannen i mitt liv här på denna sexbloggen, men man vet aldrig.

Jag vill ha kontakt med män som är framåt, drivna, manliga, gärna lite mullig, det gillar jag plus att du måste ha ett ordnat liv. Detaljer i övrigt är inte så viktigt just nu, det kommer efterhand. Att blotta för mycket av privatlivet för öppen ridå är inte något för en mogen blyg kvinna. Jag hoppas att någon svarar på mitt anrop. Bilder bytter vi också lite mer privat tycker jag! Många kramar till dej från mej <3.

Mogen blyg kvinna vill träffa en snäll man för vänskap eller mer

2 kommentarer till “Mogen blyg kvinna vill träffa en snäll man för vänskap eller mer

 • 2 september, 2018 at 00:39
  Permalink

  Har letar hela mitt liv efter dig och nu pekar min kuk rakt emot dig. Jag hoppas du älskar hårt sex för det gör jag.

  Svara
 • 7 augusti, 2018 at 00:30
  Permalink

  Hej här har du en som är händig och hjälp sam och blyg men en jävel på att föfra en blyg kvinna som dig ed min stora hårda kuk som vill ha dig puss raring

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.