En mogen dominatrix söker sexslavar

Hej kära annonsbesökare, jag hoppas att du har det bra och att du hittar det du söker här. Här har du i alla fall en mogen dominatrix, det vill säga mig, jag har lediga tider och skulle väldigt gärna få ett trevligt besök av en undergiven herre. Jag bor i Malung och kan även besökas i ett litet enplanshus där, helt anonymt.

Du kan gå in och ut ur mitt hus väldigt diskret eftersom jag bor i utkanten, ganska dolt för nyfikna grannar och andra människor. Så om du behöver en paus från din fru eller inte alltid vill bete dig som en riktig man, utan bara vill vara den lilla, förödmjukade pojken under en stund, då har du den bästa möjligheten här med mig.

Självklart måste du också gilla mogna kvinnor, för jag kan inte erbjuda dig en ung kropp här. Men ett fetischsexmöte med mig kommer att lämna spår i ditt minne länge, det ska jag ta hand om det lovar jag. Våga och skriv till mig nu bara. Du är också välkommen att helt enkelt mejla skicka ett meddelande till mig med ditt nummer och var, hur och när jag ska kontakta dig, d.v.s via telefon eller Whatsapp eller vad som helst.

Jag är flexibel. De flesta män vill inte skriva långa meddelanden, ett telefonsamtal brukar vara bättre och enklare för dem. Så hur du än vill ha kontakt med mig är som sagt allt möjligt.

Sexslav efterlyses

Mina sexslavar är fria att välja vad de vill att jag ska göra med dem. I min källare finns även celler som du är välkommen att besöka om det är din grej. Om du vill att det ska vara en under hel natt eller längre kostar det förstås extra. Men du får gärna fråga efter priser, allt finns i prislistan hos mig så du kan i förväg se alla priser, inga dolda kostnader tillkommer. Hos mig får du precis vad du betalar för.

Så det är bara att fråga när jag har lediga tider och berätta för mig om dina önskemål. För övrigt är mina lokaler utrustade med en riktigt bra tortyrkammare, allt designat i heta färger, läder- och tyginredning m.m. I min garderob finns sexiga underkläder och heta stövlar med höga klackar. Fotfetischister får också valuta för sina pengar här hos mig. Å ja, kissfantaster kan också anmäla sig, men nej till bajs, där har det passerat gränsen för mig.

Tja, jag tror att allt är sagt här nu, säg bara till om och vad du är intresserad av. Förresten, jag är 46 år och har varit i den här branschen i flera år, så du får ett riktigt proffs här med mig.
Snälla bara seriösa meddelanden, min tid är för värdefull för att jag ska slösa bort den på dumma falska mailrunkare.

Mogen dominatrix har lediga tider i Malung

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *