gift kvinnaMogen gift kvinna, det är jag det, jag söker på detta sättet en ung älskare som vill träffas ett par gånger i veckan. Maken och jag har numera inget sexliv alls och därför söker jag nu en hemlig älskare.

Jag klarar mej inte utan sex, det går inte längre, har inte haft sex på ett helt år nu och det börjar bli outhärdligt. Jag har svårt att hitta män som vill träffas diskret och därför hoppas jag på att finna någon här. Är du också upptagen så är det utmärkt men inget krav.

Jag har fantiserat mycket om yngre män men jag har aldrig haft förmånen att prova på men hoppas på tur här. Jag har förstått att vi mogna kvinnor är populära bland yngre killar, men det är svårt att hitta er. Jag går sällan ut på krogen och när det sker är det i sällskap av maken eller goda vänner och då passar det sej inte att flirta med yngre killar. Jag kan ses på vardagar, både på dag och kvällstid då maken reser mycket i sitt jobb, dock kan vi inte ses här utan det får bli hos dej eller på hotell eller liknande. MVH

 

Etiketter:

2 kommentarer till “Mogen gift kvinna söker en hemlig ung älskare

 • 2 maj, 2019 at 16:23
  Permalink

  hej där 🙂
  kille på 29 år
  precis som du, så har jag fantiserat om mogna kvinnor, men aldrig provat

  är du intresserad så hör av dej 🙂

  Svara
 • 2 maj, 2019 at 16:10
  Permalink

  hej där 🙂
  kille på 29 år här, fantiserar om mogna kvinnor men har som du själv aldrig provat
  kanske skulle det vara intressant?

  hör av dig isåfall 🙂 kram

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.