Mogen kvinna med härligt stora bröstHär finns en mogen kvinna i sina bästa år, ja inte allt för gammal, känner mej rätt ung faktiskt. Gillar du en kvinna med stora bröst, tja, läs då vidare! Jag vill träffa en ung hingst som kan ta hand om mina mogna behag, som kan knulla mej i timmar och tillfredsställa mej.

Du får samma behandling tillbaka, du kommer att vara mer än nöjd efter våra sköna möten, tro mej. För det är enbart en kille jag vill träffa regelbundet, kanske 1-2 gånger i veckan om det funkar för oss bägge.

Trots att jag är mogen och har varit med ett tag så är jag trång och skön, det säger de som jag varit med och det stämmer nog. När det kommer till sex så gillar jag det mesta med undantag av vissa grejor som för många uppfattas som äckligt. Lite dominans är inte helt fel men det får komma efter ett tag och det får inte vara allt för hårda tag. Vill du ha det skönt i sängen med mej så hoppas jag att du skriver en rad till mej!

4 thoughts on “Mogen kvinna med härligt stora bröst

 • 23 juli, 2016 at 02:13
  Permalink

  låter intressant, tänder på dina ideer, hör av dig, är 26 år.

  Reply
 • 23 juli, 2016 at 22:39
  Permalink

  Fantastisk bild samt presentation! Jag är en 28-årig kille som är mycket intresserad att göra mitt yttersta för att tillfredställa dig. Ta gärna kontakt per mail om du önskar bild samt mer info om mig. Kram!

  Reply
 • 29 juli, 2016 at 03:43
  Permalink

  Hej 24 år och är 180 lång hör av dig

  Reply
 • 17 augusti, 2016 at 17:33
  Permalink

  Tja,

  Är en 18 årig hingst, som skulle lätt kunna följa dina behov.

  Ta kontakt med mig, du kommer inte ångra dig.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.