Jag har tidigare sökt en älskare men utan resultat så jag gör ett nytt försök. Jag har alltid varit nyfiken på yngre oerfarna män men det har visat sej att dom jag fått kontakt med inte vågar träffas i verkligheten. Därför har jag lagt det på hyllan med yngre män och söker nu bara äldre mogna män som vill och vågar ses i verkligheten.

Jag är skild sedan flera år och lever ensam i mitt hus på landet och vi kan med fördel träffas hemma hos mej. Det är en älskar jag söker, ingen livskamrat, jag trivs bra med att leva ensam sedu. Män över 35 kan höra av sej!

Mogen kvinna söker mogen man

5 kommentarer till “Mogen kvinna söker mogen man

 • 25 maj, 2019 at 19:16
  Permalink

  Hejsan sexiga kvinna. Verkligen skoj & se en sån sexig kvinna här. Jag skulle gärna vilja träffa dig. Är 40 år & riktigt kåt. Kan det vara något? Kram

  Svara
 • 25 maj, 2019 at 15:49
  Permalink

  hej ja är en äldre aktiv man som gillar alt som är skönt när det gäller sex och gärna länge och i omgångar så hör av dej så får vi se vad vi skulle kunna hitta för skönt tillsammans
  puss kram
  kalle

  Svara
  • 26 maj, 2019 at 12:21
   Permalink

   Änkling som vill träffa i ny dam

   Svara
 • 25 maj, 2019 at 12:55
  Permalink

  Hej
  Jag är precis vad du sökte innan, en ung oerfaren man på 22 år. Kontakta mig så kan jag lova att jag vågar ses!

  Svara
 • 25 maj, 2019 at 00:03
  Permalink

  Hej. Är 56 år och har varit singel i några år. Är heller inte ute efter en livskamrat, men saknar någon att ha skönt sex med. Är aktiv och rätt så vältränad.
  Ska nog göra det skönt för dig..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.