mogen mullig kvinnaHello! Gillar du en mogen mullig kvinna som har sex som största intresse? Nåja nästan i alla fall, har andra intressen också. Då ska du definitivt läsa vidare! Jag är en kåt mogen kvinna som har några kg för mycket men jag är mer än nöjd med mej själv, trots att jag är en tjockis.

Jag har ett sexbehov som nog är lite utöver det vanliga har jag förstått och därför söker jag yngre män som kan hålla på länge och mycket.

Jag vet att ni yngre män är pigga i sängen och verkligen uthålliga, ni kan hålla på hur länge som helst och det passar mej som handen i handsken. Jag gillar det mesta inom sex och är bra på det har jag hört, men så är det, det man gillar är man duktig på, eller hur?!

Snart är våren här och med den kommer värmen, härligt, jag börjar redan få lite vårkänslor och känner att jag måste få utlopp för dom, kanske med dej?! Om du är en yngre man som kanske tom. är oskuld, ingen fara, jag lovar att lära upp dej, gör inget om du är lite blyg, det är man när man är ung, jag har också varit ung en gång. Men nu är jag mogen och vet mitt värde och vad jag kan och jag släpper alla hämningar i rätt sällskap.

Jag vill träffa yngre män

Jag vill träffa yngre män mellan 18-35 år och det gör inget om du har tjej, hon behöver inte få veta. Vi kan träffas hemma hos mej, det föredrar jag faktiskt, fast första gången vi träffas är det på någon offentlig plats, för säkerhets skull. Jag är en framåt mogen kvinna och jag tar för mej av det jag vill ha. Jag är inte intresserad av att sitta och chatta på nätet allt för länge utan ser helst snabba kontanter och snabba träffar. Kyss och smek på valfritt ställe.

Mogen mullig kvinna och jag söker yngre kåta män

10 kommentarer till “Mogen mullig kvinna och jag söker yngre kåta män

 • 28 januari, 2022 at 00:37
  Permalink

  Tjenare jag är 18 år och oskuld. Men träffar gärna dig som vill lära upp mig. Ser fram emot att höra från dig

  Svara
 • 13 februari, 2020 at 22:54
  Permalink

  Hejsan jag vill gärna träffa dig

  Svara
 • 25 januari, 2020 at 20:07
  Permalink

  Jag är en 22 årig betongarbetare i Norra Halland på 201 cm som är intresserad.

  Svara
 • 17 november, 2019 at 00:19
  Permalink

  Är 19 och mycket kåt, vill kärna ligga med dig.

  Svara
 • Pingback:Mullig kvinna söker dej som vill slicka min mogna fitta???

 • Pingback:Hängiga tuttar

 • 10 november, 2017 at 15:20
  Permalink

  Ung kåt 19åring som gärna vill bli din kk

  Svara
 • 10 november, 2017 at 01:10
  Permalink

  Hej skulle gärna bli upplärd av dig är 18 år och oerfaren

  Svara
 • 30 oktober, 2017 at 22:55
  Permalink

  Hej vill va din kk 36 år å kåt

  Svara
 • 19 oktober, 2017 at 11:58
  Permalink

  wow vilken het kvinna du verkar vara!!! precis i min smak. skulle gärna vilja få kontakt med dig så Maila mig gärna!!!?kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.