Busig mogen mullig kvinna söker mänMogen mullig kvinna som faktiskt är lagom mullig och mycket busig söker en man att träffa lite då och då. Det jag söker är någon att ha trevligt med under täcket. Jag är väldigt sexuellt aktiv och jag njuter maximalt med rätt man. Jag är fri och kan göra vad jag vill och det gör jag också. Du får gärna vara yngre men det är inget krav. Du måste gilla att prova på nya saker och jag har många sexfantasier att förverkliga.

Det gör inget om du är blyg, jag lovar dej att i mitt sällskap så försvinner blygheten ganska snabbt. Vi kan ta ett glas rött eller en god drink när vi ses så kanske du känner dej mindre blyg? Det gör inget om du är oerfaren eller kanske tom. oskuld, det är bara en extra krydda för mej. Jag tänder på unga oerfarna män som nästan skakar av kåthet mmmmm underbart.

Jag är en öppen och social kvinna

Hur du ser ut är inte av intresse, du ska tilltala mej och det är mer än utseendet som spelar roll då! Jag är så trött på utseende fixerade Sverige, utseendet är en del, personligheten en annan, det inre ett tredje osv osv. Nåväl lite om mej, jag är en öppen och social trevlig mogen kvinna i mina bästa år. Jag är väldigt spontan och har lärt mej att inte bry mej om vad andra tycker och tänker, jag lever mitt liv som jag vill, inte som andra vill. Jag har levt i mallen, familj, volvo och villa men det är slut på det. Nu ska jag leva livet och njuta av varje sekund, ja leva som om idag vore sista dagen. Vore trist om något händer och man inte gjort allt man velat ;-). Skriv en rad och berätta om dej själv och vad du vill hitta på osv. Jag hoppas att du trevliga man finns. Hör av dej, jag väntar! Hälsningar kåta mogna mulliga kvinnan.

Mogen mullig och busig kvinna söker
Etiketter:                                                                             

7 kommentarer till “Mogen mullig och busig kvinna söker

 • 8 september, 2013 at 12:01
  Permalink

  Har länge haft en dröm att få vara med en äldre kvinna…blev riktigt sugen när jag läste !
  Hör gärna av dig 🙂

  Svara
 • 20 augusti, 2013 at 20:24
  Permalink

  Hej
  Jag är sugen på en äldre kvinna som kan lära mig ett och annat.

  Svara
 • 15 augusti, 2013 at 23:10
  Permalink

  Hej! Såg vad du hade skrivit och blev väldigt intresserad direkt! Om du ännu finns där så tveka inte på att maila mig på ******* hoppas verkligen på ett svar! 😉

  Svara
 • 10 augusti, 2013 at 01:19
  Permalink

  Skicka gärna ett email till ****** om du skulle kunna tänka dig hjälpa en oskuld kille.

  Svara
 • 10 augusti, 2013 at 00:41
  Permalink

  Hej!

  Gud vad din annons tilltalade mig, är en ung oerfaren kille som har ett stort intresse för äldre damer, skulle älska att få träffa dig och förhoppningsvis skulle du kunna lära mig mycket inom sex och vi skulle kunna ha sköna stunder tillsammans;)

  Svara
 • 9 augusti, 2013 at 18:19
  Permalink

  Heeej du !! söker du en yngre kille som vill ge dig en fartfylld ååktur så skriv en rad eller två till mig 😉
  du kommer inte bli missnöjd!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.