en kåt mogen nudist kvinnaHallå alla snygga unga fräscha killar här har ni en kåt mogen nudist kvinna som söker en ung kille att umgås med lite i sommar och ha skön sex med. Jag går till på nakenbad så ofta jag kan och nu vill jag ha lite sällskap. Gillar du att gå på nakenbad eller har du alltid velat men inte vågat gå dit? Häng med mej. Vi har trevligt och mysigt tillsammans om vi båda vill det. Men nu är det inte tvunget att vi ska gå på nakenbad, det var bara ett förslag.

Killen jag vill träffa ska vara yngre än 40 år. Du ska tända på en mogen kvinna vars kropp är helt okej men trots allt har den fått en del skavanker med åren. I det stora hela är jag nöjd med min kropp med tanke på min ålder och så. Du är erfaren eller oerfaren, det spelar ingen roll, vi kommer att få det skönt ändå. Är du oskuld gör det inget. Kanske känns bättre att träffa en mogen kvinna som vet hur man gör och som tar det varsamt med dej. Vad sägs om att börja med en skön avsugning.

Våra träffar sker 100% diskret!

Jag är ensamstående och bor själv så vi kan med fördel träffas hemma hos mej, jag bor i ett litet hus ute på landet så vi är ifred och inga grannar kan se oss. Det är viktigt för mej att allt sköts diskret, jag vill inte att mina vänner ska få veta att jag njuter av livet, dom blir så avundsjuka då. Vill och vågar du träffas IRL? Skriv då en rad så snackar vi vidare i mejlen. Dröj inte för länge, tänk på att sommaren är kort och man kan hitta på mycket härligt när det är sommar och varmt. Skogen, stranden, min fina insynsskyddade trädgård eller något annat finns att tillgå.

Mogen nudist kvinna söker

14 kommentarer till “Mogen nudist kvinna söker

 • 8 maj, 2019 at 10:30
  Permalink

  märkte att email inte visades så skriver den här ******

  Svara
 • 8 maj, 2019 at 10:23
  Permalink

  Hejsan såg din annons och bild och blev redigt kåt. jag är en ung svensk kille på 22 år tränad kropp blå ögon 182 lång hade gärna träffats skriv en rad så skickar jag bilder o berättar mer om mej själv

  Svara
 • 8 maj, 2019 at 07:36
  Permalink

  Hej snygging! Jag är en kille på 20 år som drömmer om en vacker sexig kvinna som du, jag skulle gärna lära mig en del av en mogen kvinna! Blir så kåt att ja darrar vid tanken av att få träffa en underbar mogen kvinna som du sexig!! Om du vill veta nått om mig eller ses är det bara skriva puss :

  Svara
 • 8 maj, 2019 at 07:23
  Permalink

  jag ärenkille på 19 år somgillar mogna kvinnor 🙂 skicka iväg ett mejl till ******* 😉

  Svara
 • 7 maj, 2019 at 15:58
  Permalink

  hej jag är en 23 årig kille som vill träffa dig å göra det skönt för dig å din underbara finna kropp vill slicka dig länge å väl samtidigt som du suger av mig 😀

  Svara
 • 7 maj, 2019 at 11:28
  Permalink

  Hej, jag är en 24årig man som skulle vilja snacka mer med dig. Om du vill veta mer, Adda mig på kik eller Skype : ******

  Svara
 • 7 maj, 2019 at 06:22
  Permalink

  Hej! Jag är en kille på 18 år som är sugen på att hitta en mogen kvinna som verkar öppen för mycket, du verkar vara en sådan mogen kvinna och jag skulle gärna vilja följa med till en naken strand! Är ofta kåt !

  Svara
 • 7 maj, 2019 at 06:06
  Permalink

  Tycker du är intressant o spännande. Hej o hopp i lingonskogen. Hör gärna av dig/ fred

  Svara
 • 7 maj, 2019 at 00:10
  Permalink

  Skicka gärna ett email till ****** om du är intresserad av en ung kille some är väldigt intresserad i dig.

  Svara
 • 6 maj, 2019 at 19:58
  Permalink

  hej jag är en kille på 25 som är singel mor i småland. Har ett eget boende skulle vara trevligt att träffa dig
  om du är intresserad kan du skriva till mig

  Svara
 • 6 maj, 2019 at 19:12
  Permalink

  Hej jag är en 31 åring som tycker om äldre kvinnor.
  177 cm lång 80 kg, tränar mycket har en fin kropp.
  Kan skicka en bild om du vill.

  Svara
 • 6 maj, 2019 at 13:11
  Permalink

  Vill gärna träffa dig du kåta kvinna. Jag en man som provat nudistbad passade mig perfekt låg o va kåt hela tiden. Va jätte skönt .

  Svara
 • 6 maj, 2019 at 12:03
  Permalink

  Hej!
  Är en ung oerfaren vältränad kille på 21 år som drömmer om en sexig milf som dig. Hoppas du hör av dig!

  Svara
 • 6 maj, 2019 at 11:19
  Permalink

  jag har aldrig vågat gå till nakenbad men det är något som jag länge har velat, jag är 22 och ja, ser bra ut.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.