Jag är en äldre mogen nudistkvinnaJag är en äldre mogen nudistkvinna, sommar som vinter. På vintern går jag gärna naken hemma när det passar sej. Jag lever ensam sedan några år tillbaka och trivs bra med det. Men ibland hade det varit trevligt med lite sällskap och njutning. Därför söker jag en man att umgås med och ha skönt med, går det att finna en man som jag kan göra både ock med? Du får gärna vara nudist eller vilja prova det.

På somrarna går jag alltid på nakenbad så fort vädret tillåter det, dock nöjer jag mej med att sola och bada naken. Jag håller inte på med sex och sådant bland folk, även om det säkerligen hade varit njutbart, men det är inget för mej. Om vi får en relation som varar till våren och sommaren så ser jag fram emot att gå på nakenbad tillsammans med dej. Men det är länge tills dess, mycket kan hända.

Du är en man som vill träffas för att både umgås och njuta tillsammans, jag vill ha hela paketet om jag säger så. Trots att jag är äldre så har jag ett ganska stort behov av sex, jag känner mej sexig även om min kropp har fått många törnar genom livet men i huvudet är jag fortfarande 25-30 år, men den har du nog hört förr. Jag vill poängtera att det är ingen relation med kärlek jag söker utan mer en kompis relation där vi har sex tillsammans också.

Mogen nudistkvinna söker sällskap och njutning

8 kommentarer till “Mogen nudistkvinna söker sällskap och njutning

 • 5 september, 2021 at 02:55
  Permalink

  jag älskar mogna kvinnor med stora häng tuttar så vackert kram hör av dej kom till gotland du vackra mogna nudist kvinna .

  Svara
 • 11 augusti, 2021 at 08:57
  Permalink

  vacker solstråle du är du vackra kvinna hör av dej jag är en 41 åring från gotland

  Svara
 • 24 oktober, 2015 at 21:03
  Permalink

  hejsan snygg bild jag är en nudist från gotland 35 singel och jag är naken hemma med

  Svara
 • 18 oktober, 2015 at 01:49
  Permalink

  hej jag är 35 och singel och nudist i hemmet och på nudist stränder bor på gotland. hur stora är dina bröst jag älskar stora kvinnor med stora häng bröst kram kram

  Svara
 • 17 januari, 2015 at 14:38
  Permalink

  hej jag gillar äldre kvinnor med stora häng bröst och kurviga former . jag bor på gotland är 34 och singel är nudist och lever mitt liv naken hemma hör av dig snygging har du skype vi kanske kan skypa nakna . jag har en normal stor grov penis på 18 cm .

  Svara
 • 11 december, 2013 at 09:38
  Permalink

  Hej
  Jag e en kåt svart kille som gillar att knulla äldre kvinnor. Kontakt mig så berättar jag mer

  Svara
 • 10 december, 2013 at 20:15
  Permalink

  Hej här har du en 25 åring som gärna vill 😉

  Svara
 • 10 december, 2013 at 14:15
  Permalink

  Hejsan!
  Herregud vilken vacker kropp!

  Är en kille på 21 vårar och blev oerhört intresserad av din annons!
  Kan gärna tänka mig att testa på någon nudiststrand tills sommaren om det fungerar tills dess.
  Hör gärna av dig om du vill chatta vidare!
  Puss & Kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.