mogen och hetMogen och het, överhettad kanske? haha Ojoj nu gör jag något jag inte gjort tidigare, jag visar mig naken på nätet hihi. Måste säga att det är aningen eggande, tänk om någon kille runkar till min bild där jag fläker upp mig helt oblygt och helt naken, åhhh härlig tanke.

Vem är jag då? Jag är en mogen och het kvinna men jag är absolut inte övermogen, min ålder spelar nog ingen roll för dig hoppas jag. Jag ser ganska bra ut men är långt ifrån perfekt men är mycket nöjd själv, vad tycker du?

Jag har börjat gilla att visa upp mig och nu söker jag en kille som vill träffas och utforska varandras kåta kroppar. Har länge drömt att ha en onani kompis där man typ sitter och smeker sig själv framför en annan person som också smeker sig själv. Sen kanske vi gör mer om vi känner för det men först och främst är det en onani kompis jag vill träffa. Låter det wecko? Ja, det är det kanske men för mig är det otroligt upphetsande och något jag fantiserar om när jag tillfredställer mig själv och det gör jag varje dag i princip hehe.

Du är en kille, kanske en tjej om det känns rätt och du är fräsch, renlig, oblyg, jämt kåt (som jag), inte alls pigg på mer än sköna träffar, alltså jag vill inte träffa någon som söker något seriöst. Du är diskret och behåller det vi gör tillsammans för dej själv, jag gör detsamma, ingen får veta om mina snuskiga fantasier hehe. Jag väntar och hoppas att någon svarar mig. Kram!

Mogen och het och lite busig – vill du med mej?
Etiketter:

4 kommentarer till “Mogen och het och lite busig – vill du med mej?

 • 8 februari, 2021 at 19:56
  Permalink

  Hej.
  Jag är med. ..jag gillar din ironi. ..man ha bättre sex när man ha kul

  Svara
 • 14 oktober, 2019 at 17:33
  Permalink

  Låter jätte spännande och upphetsande.. Vill prova, hör av dig..

  Svara
 • 13 oktober, 2019 at 05:36
  Permalink

  Hej det gör jag gärna. Bor du i närheten av jkpg så hör gärna av dig.

  Svara
 • 13 oktober, 2019 at 00:35
  Permalink

  Wow du är riktigt sexig, blev hård av din bild.
  Låter jätte sexigt och upphetsande att sitta och titta på varandra medans man gör det skönt.
  Vill prova irl.. vill du?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.